Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Θέλει Ραμί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!!

Έτοιμη να προσφέρει 12 εκατ. ευρώ στη Βαλένθια, προκειμένου να αποκτήσει τον Αντίλ Ραμί, φέρεται πως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκαλύπτει ο αγγλικός Τύπος.

Θέλει Ραμί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Αγωνίζεται στη Βαλένθια από το 2011 και έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 50 ματς πρωταθλήματος. Το συμβόλαιό του λήγει το 2015, αλλά όλα δείχνουν πως ο Αντίλ Ραμί θα αποχωρήσει από τις «νυχτερίδες» το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού οι σύλλογοι που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για εκείνον είναι αρκετοί.

Μετά τη Λίβερπουλ, την Άρσεναλ, τη Μίλαν και την Ανζί, οι οποίες έκαναν ήδη τις πρώτες τους κινήσεις, σειρά πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη διεκδίκηση του Γάλλου αμυντικού. Σύμφωνα με την «Daily Express», ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι έτοιμος να προσφέρει περίπου 12 εκατ. ευρώ στην Βαλένθια, προκειμένου να αποκτήσει τον παίκτη.

Ο ίδιος ο Αντίλ Ραμί, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Ανζί, δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση, αλλά θεωρείται βέβαιο πως μια πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα τον αφήσει αδιάφορο.

Αυτό που μένει είναι να δούμε την αντίδραση της Βαλένθια, η οποία έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη μεταγραφή του Γάλλου ποδοσφαιριστή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: