Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Γρηγορίου: «Δικαίωση στο Εφετείο για την ΑΕΚ»

Σίγουρος ότι τα επιχειρήματα και τα αποδεικτικά στοιχεία της ΑΕΚ θα τη δικαιώσουν στην επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εμφανίστηκε ο Χάρης Γρηγορίου.

Γρηγορίου: «Δικαίωση στο Εφετείο για την ΑΕΚ»
Απτόητος από την πρωτόδικη απόφαση της Σούπερ Λίγκας για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό δήλωσε ο Χάρης Γρηγορίου.

Μιλώντας στη NOVA, ο νομικός εκπρόσωπος της «Ένωσης» εμφανίστηκε βέβαιος πως εκείνη θα δικαιωθεί τελικά σε δεύτερο βαθμό.

«Είναι αδιαμφισβήτητο ότι τη Δευτέρα το πρωί θα κατατεθεί η έφεση η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο. Την Τετάρτη θα γίνει η εκδίκαση και πιστεύω πως στο εφετείο πια θα υπάρξει τελική δικαίωση γιατί τα επιχειρήματα και τα αποδεικτικά που παρουσιάσαμε ήταν ιδιαιτέρως ισχυρά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος, δε, για τη σύγχυση που δημιουργήθηκε με το θέμα των τιμωριών Κορδέρο και Φέτση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, εξήγησε γιατί ισχύουν αμφότερες, λέγοντας:

«Όταν ένας αγώνας διακόπτεται με υπαιτιότητα μιας ομάδας δεν προσμετρούνται οι ποινές των ποδοσφαιριστών. Αντίθετα, θεωρούνται ισχυρές όσες κάρτες έχουν δεχθεί μέχρι εκείνο το σημείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: