Σάββατο 20 Απριλίου 2013

«Πόρτα» στη Ζενίτ από Πόρτο!!

Αρνητική ήταν η απάντηση της διοίκησης της Πόρτο στην πρόταση που κατέθεσε η Ζενίτ για την απόκτηση του Τζάκσον Μαρτίνεζ.

«Πόρτα» στη Ζενίτ από Πόρτο
Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Πόρτο, όταν ελάχιστοι τον γνώριζαν στην Ευρώπη. Μέσα σε λίγα, όμως, παιχνίδια, όλοι κατάλαβαν πως πρόκειται για σπουδαίο επιθετικό, αφού ο Τζάκσον Μαρτίνεζ έχει αποδείξει πως είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς επιθετικούς του πορτογαλικού πρωταθλήματος, σημειώνοντας, κατά μέσο όρο, ένα γκολ ανά αγώνα.

Η επίδοση αυτή προκάλεσε το ενδιαφέρον της Ζενίτ, άνθρωποι της οποίας ταξίδεψαν μέχρι την Πορτογαλία προκειμένου να συναντηθούν με τη διοίκηση της Πόρτο και να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του Κολομβιανού. Η απάντηση, όμως, που πήραν, ήταν αρνητική, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν με… άδεια χέρια στην Αγία Πετρούπολη.

Η Πόρτο από την πλευρά της, θέλοντας να αποφύγει ανούσιες συζητήσεις, φρόντισε να ανακοινώσει προς κάθε ενδιαφερόμενο πως ο Τζάκσον Μαρτίνεζ δεν πρόκειται να παραχωρηθεί αν δεν καταβληθεί ολόκληρο το ποσό της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Η ρήτρα αυτή ανέρχεται στα 60 εκατ. ευρώ, ποσό που μοιάζει υπερβολικό για έναν παίκτη που έχει θητεύσει στην Ευρώπη μόνο έναν χρόνο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: