Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του ο Σάντσεζ!!

Ανεπηρέαστος παραμένει ο Αλέξις Σάντσεζ, παρά τις φήμες που τον θέλουν να αποτελεί παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι και δηλώνει πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του ο Σάντσεζ
Αποκτήθηκε από την Ουντινέζε, στην οποία έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις. Άλλο Ουντινέζε, όμως και άλλο Μπαρτσελόνα και αυτό το κατάλαβε καλά ο Αλέξις Σάντσεζ, ο οποίος στις δύο σεζόν που βρίσκεται στη Βαρκελώνη δεν έχει καταφέρει να δείξει, παρά ελάχιστα πράγματα από το ταλέντο του.

Τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τον Σάντσεζ να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους, η οποία θα ήθελε να φέρει πίσω στην Ιταλία τον Χιλιανό. Ο ίδιος, όμως, μιλώντας σε εφημερίδα της Βαρκελώνης, έδειξε να μην ασχολείται με τις φήμες αυτές. «Έχω συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα μέχρι το 2016 και πρόθεσή μου είναι να το εξαντλήσω. Δεν υπάρχει στο μυαλό μου η περίπτωση μεταγραφής, ούτε επιστροφής μου στην Ιταλία. Θα συνεχίσω στη Βαρκελώνη, όπου μαθαίνω πολλά και βελτιώνομαι συνεχώς, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως άνθρωπος. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου στην ομάδα. Δεν θα μπορούσα να περιμένω, εξάλλου, μεγαλύτερη συμμετοχή με τόσους καταπληκτικούς συμπαίκτες που έχω», είπε αρχικά ο Σάντσεζ, διαψεύδοντας πως θέλει να αποχωρήσει από τη «Μπάρτσα».

Το να βελτιώνεται ως παίκτης σε μια ομάδα σαν τη Μπαρτσελόνα φαίνεται λογικό. Ως άνθρωπος, όμως, πώς μπορεί να βελτιωθεί; Ο Χιλιανός δίνει την απάντηση. «Όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι σεμνά, παρά τους αμέτρητους τίτλους που έχουν κατακτήσει. Αυτό αποτελεί μάθημα ζωής για μένα. Να είσαι τόσο πετυχημένος και όμως να παραμένεις ταπεινός», εξήγησε ο Αλέξις Σάντσεζ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: