Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Έτσι θα παίξει ο Άρης!

Την ενδεκάδα που έπαιξε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με σχήμα… Περιστερίου σκοπεύει να παρατάξει τον Άρη ο Σούλης Παπαδόπουλος κόντρα στην Skoda Ξάνθη.

Έτσι θα παίξει ο Άρης
Αρκετές ομοιότητες με το σχήμα που παρέταξε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο θα έχει ο Άρης απέναντι στην Skoda Ξάνθη.

Μοναδικό ερωτηματικό για τον Σούλη Παπαδόπουλο αποτελεί η θέση του τερματοφύλακα για το αυριανό ματς στα Πηγάδια.

Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος τεχνικός έχει το δίλημμα να διατηρήσει τον εξαιρετικό στα τελευταία ματς Σωκράτη Διούδη ή να επαναφέρει τον Μάρκο Βελλίδη.

Η απόφαση είναι δύσκολη, αφού ο δεύτερος προέρχεται από δίμηνη αποχή και μέτριες εμφανίσεις τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι την νέα αγωνιστική περίοδο δύσκολα θα είναι στην ομάδα και η σχέση του με τον κόσμο δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας προπονητής σκέφτεται να παρατάξει τον Άρη με ενισχυμένο τον άξονα και σκοπεύει να παρατάξει την ενδεκάδα που έπαιξε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με σχήμα… Περιστερίου, ώστε να θωρακίσει την άμυνά του και στη συνέχεια να ελέγξει την κυκλοφορία στη μεσαία γραμμή.

Για αυτό τον λόγο σκοπεύει να επιστρατεύσει τον Οικονομόπουλο σε ρόλο «κόφτη», ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Παπαστεριανό και Τριανταφυλλάκο.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Τάτος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, με τους Γιαννιώτα και Καζναφέρη στα άκρα.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: