Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Μεταγραφικές εξελίξεις προσεχώς…!

Ένας «κόφτης», ένας εξτρέμ, ένας επιθετικός και ένας σέντερ φορ είναι οι παίκτες με τους οποίους φαίνεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ.

Μεταγραφικές εξελίξεις προσεχώς…
Τους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και θα προσφέρουν το κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν έχουν εντοπίσει οι σκάουτερ του συλλόγου και οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Άλλωστε, ο στόχος του Ιβάν Σαββίδη είναι ξεκάθαρος: η κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος και η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση επτά με δέκα ποδοσφαιριστών, όμως ήδη τέσσερις υποθέσεις φαίνεται ότι βρίσκονται στην τελική ευθεία. Αυτές αφορούν έναν «κόφτη», έναν μεσοεπιθετικό, έναν αριστερό μπακ και έναν κεντρικό αμυντικό.

Ακόμη και αν γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την παραμονή του Σίλντενφελντ, η επόμενη σεζόν με τόσα παιχνίδια δεν μπορεί να βγει μόνο με τον Κροάτη στόπερ και τον Κατσουράνη (αν και υπάρχουν οι δύο άπειροι Κατσικάς και Ιντζίδης).

Για αυτό τον λόγο χρειάζεται να αποκτηθεί ένας αμυντικός και ήδη στον ΠΑΟΚ φέρονται να έχουν βρει κάτι.

Ενίσχυση θα χρειαστεί η ομάδα και στο αριστερό άκρο της άμυνας, ακόμα και αν ανανεώσει ο Λίνο. Κίνηση, όμως, θα γίνει για δύο εξτρέμ και έναν σέντερ φορ, αφού ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης έχουν πετύχει τα 34 από τα 67 φετινά γκολ της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ αναμένεται να ζητήσει την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών που βρίσκεται σε επαφή αυτή τη στιγμή, όταν οι διαπραγματεύσεις φτάσουν στο τελικό τους στάδιο. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: