Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Δεν αφήνει τη Μάλαγα ο Πελεγκρίνι!!

Την πρόθεσή του να παραμείνει στη Μάλαγα, εξέφρασε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, σχολιάζοντας την φήμη που τον θέλει να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.

Δεν αφήνει τη Μάλαγα ο Πελεγκρίνι
Οι άνθρωποι της Τσέλσι βρίσκονται εδώ και καιρό σε αναζήτηση του διαδόχου του Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρώτος υποψήφιος φέρεται να είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, αν δεν συνεχίσει το έργο του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά για να είναι «καλυμμένοι», οι Άγγλοι ήρθαν σε επαφή και με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με τη δουλειά του στη Μάλαγα.

Ο τελευταίος, όμως, φαίνεται πως δεν σκέφτεται τη μετακίνησή του στο Λονδίνο, κάτι που ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης. «Με τιμά το ενδιαφέρον της Τσέλσι, η οποία είναι μια από τις σημαντικότερες ομάδες της Ευρώπης. Όμως, πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω το έργο μου στη Μάλαγα. Το συμβόλαιό μου λήγει το 2014 και θέλω να το ολοκληρώσω. Από το 2010 έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια και θα ήταν κρίμα να την αφήσω στη μέση. Συνεπώς δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσω από τη Μάλαγα, τουλάχιστον όσο η διοίκηση της ομάδας με στηρίζει. Αν αυτή με διώξει… θα δούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Χιλιανός τεχνικός.

Στη συνέχεια ο Πελεγκρίνι προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που οι Άγγλοι τον πλησίασαν, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο. «Φαντάζομαι πως θεωρούν αβέβαιο το μέλλον του συλλόγου, συνεπώς και το δικό μου. Η διοικητική κατάσταση της Μάλαγα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και ούτε εγώ γνωρίζω αυτό που θα προκύψει. Αλλά αν τα πράγματα μείνουν τουλάχιστον όπως είναι σήμερα, προτεραιότητά μου παραμένει η Μάλαγα», σημείωσε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: