Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Τουρέ: «Δεν θα πάω ποτέ στη Ρεάλ»

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται ο Γιάγια Τουρέ.

Τουρέ: «Δεν θα πάω ποτέ στη Ρεάλ»
Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο μέλλον με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε ο Γιάγια Τουρέ, μιλώντας στο καταλανικό σταθμό «Rac1».

Ο Ιβοριανός χαφ της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε για τα όσα έζησε ως παίκτης των «μπλαουγκράνα» και το προσεχή παιχνίδι της πρώην ομάδας του με την Μπάγερν Μονάχου στην ημιτελική φάση του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάγια Τουρέ στο «Rac1»

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για σπουδαίο σύλλογο, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο για εμένα να παίξω κόντρα στην Μπαρτσελόνα».

Για το… θαύμα της Καταλονίας από την οποία έχει καλές αναμνήσεις:

«Η Μπαρτσελόνα ήταν για μένα πολύ σημαντική. Ένα παράδειγμα δουλειά και αφοσιωμένων παικτών όπως ο Τσάβι και ο Πουγιόλ, αλλά και για τους οπαδούς. Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο».

Για τις επιστροφές του Ερίκ Αμπιντάλ και του Τίτο Βιλανόβα, ύστερα από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν:

«Είμαι χαρούμενος για τον Αμπιντάλ και τον Τίτλο. Ο Αμπιντάλ είναι πολύ καλός και σπουδαίος άνθρωπος. Αποτελεί παράδειγμα για όλους».

Για τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν:

«Το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν θα είναι δύσκολο, αλλά για εμένα η Μπαρτσελόνα είναι πάντα το φαβορί. Πάντα στο Champions League υπάρχουν δυσκολίες, όπως για παράδειγμα τα ματς με τη Μίλαν, αλλά πιστεύω ότι η ποιότητα της Μπαρτσελόνα και ο καθοριστικός ρόλος του Μέσι μπορεί να κρίνουν την έκβαση ενός αγώνα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: