Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Μπαρτζώκας: «Δεν θα είναι τόσο τυχερή στο ΣΕΦ η Εφές»

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον τρόπο, με τον οποίο ήρθε η ήττα του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές.

Μπαρτζώκας: «Δεν θα είναι τόσο τυχερή στο ΣΕΦ η Εφές»
Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας με την ήττα (74-73) του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές, καθώς η ομάδα του σε γενικές γραμμές λειτούργησε καλά, εκτός από τον τομέα των ριμπάουντ, όπως είπε.

Ωστόσο, ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας πιστεύει στην πρόκριση στο Final 4, τονίζοντας πως η τουρκική ομάδα δεν θα είναι τόσο τυχερή στο πέμπτο ματς των προημιτελικών στο ΣΕΦ.

«Είναι δύσκολο να μιλήσεις μετά από μια τέτοια εξέλιξη. Πιστεύω ότι παίξαμε όπως έπρεπε για να κερδίσουμε το ματς, με εξαίρεση στον τομέα των ριμπάουντ. Στο τέλος για να χάσουμε έγιναν απίστευτα πράγματα και από την πλευρά μας και από την πλευρά της Εφές», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, για να καταλήξει:

«Παρ’ όλα αυτά έχουμε το τελευταίο και το πιο κρίσιμο παιχνίδι στο σπίτι μας. Από αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία γι’ αυτόν τον “τελικό” και δεν πιστεύω ότι η τύχη θα είναι με το μέρος της Εφές, όπως ξεκάθαρα ήταν σήμερα. Θα είμαστε έτοιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: