Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Οργή στην Κάχα Λαμποράλ για διαιτησία και Ευρωλίγκα!!

Βράζουν στις τάξεις της Κάχα Λαμποράλ για τη διαιτησία μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Οργή στην Κάχα Λαμποράλ για διαιτησία και Ευρωλίγκα
Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία και τη στάση της Ευρωλίγκας απέναντι σε αυτό το ζήτημα εκφράστηκαν από την Κάχα Λαμποράλ μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

«Σήμερα είδαμε πως υπάρχει πρόβλημα. Και η Ευρωλίγκα πρέπει να εξετάσει αυτό το πρόβλημα και να το λύσει. Αυτό που έγινε δεν μπορεί να επαναληφθεί», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Χοσεάν Κερεχέτα. «Παρακολούθησα όλα τα παιχνίδια στα προημιτελικά και η διαιτησία ήταν καλή, όμως σήμερα ήταν διαφορετική η κατάσταση. Ήταν αδύνατο για μας να νικήσουμε υπό αυτές της συνθήκες. Θέλω να πω ένα μπράβο στην ομάδα μου και τον κόσμο για την παρουσία τους», πρόσθεσε.

Ο προπονητής της ομάδας της Βιτόρια, Ζαν Τάμπακ, είπε από τη δική του πλευρά: «Οι διαιτητές δεν μας άφησαν να κερδίσουμε. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πολύ καλή ομάδα και δεν χρειάζεται τέτοιου είδους βοήθεια. Σήμερα όμως την είχε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: