Σάββατο 20 Απριλίου 2013

«Θα φύγω από τη Ντόρτμουντ μόνο αν με διώξουν»

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της Μπορούσια Ντόρτμουντ και την επόμενη χρονιά, όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε σε συνέντευξη Τύπου.

«Θα φύγω από τη Ντόρτμουντ μόνο αν με διώξουν»
Θεωρείται το νέο, μεγάλο όνομα στον χώρο της προπονητικής. Η δουλειά του στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την οποία κατέκτησε τίτλους και έκανε σπουδαία πορεία στην Ευρώπη, είναι η απόδειξη της αξίας του. Για το λόγο αυτό, όταν κάποια από τις μεγάλες και πλούσιες ομάδες ψάχνει προπονητή, αυτός παρουσιάζεται ως ένας από τους υποψήφιους. Κάτι που έγινε τις προηγούμενες μέρες, όταν ο Γιούργκεν Κλοπ παρουσιαζόταν ως ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ίδιος ο Κλοπ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να φύγει από τη Ντόρτμουντ. «Το σίγουρο είναι πως θα μείνω στη Μπορούσια και την επόμενη χρονιά, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται. Δεν πρόκειται να φύγω από την ομάδα. Εκτός κι αν η διοίκηση με απολύσει μετά το τέλος της χρονιάς», είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής.

Οι φήμες, όμως, θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον θεωρεί ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ζοσέ Μουρίνιο. «Το να με θεωρούν άξιο διάδοχο ενός προπονητή του επιπέδου του Μουρίνιο είναι πολύ κολακευτικό. Είναι τιμή μου να με βάζουν στο ίδιο επίπεδο με τον Πορτογάλο, ο οποίος έχει κατακτήσει τόσους τίτλους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εγώ θα φύγω από τη Ντόρτμουντ. Ξεκαθαρίζω πως θα συνεχίσω τη δουλειά μου εδώ», ήταν το σχόλιο του Γιούργκεν Κλοπ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: