Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Αγγέλου: «Με επαγγελματισμό στο Περιστέρι»

Με τη δέουσα σοβαρότητα αντιμετωπίζει ο Άρης το ματς στο Περιστέρι για την 24η αγωνιστική (16:00, ΕΤ1).

Αγγέλου: «Με επαγγελματισμό στο Περιστέρι»
Ο Άρης δύσκολα θα προλάβει να μπει στην εξάδα της Α1, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αντιμετωπίζει με αδιαφορία το ματς του Σαββάτου στο Περιστέρι για την 24η αγωνιστική (16:00, ΕΤ1).

«Το πρωτάθλημα τελειώνει και εμείς έχουμε μπροστά μας το πρώτο από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια. Πρέπει να παλεύουμε για εκείνα τα όρια της ομαδικής τακτικής και της ατομικής ευθύνης που μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει να σταθεροποιήσουμε», τόνισε ο προπονητής των «κιτρίνων», Βαγγέλης Αγγέλου. «Το Περιστέρι με καινούριους παίκτες έχει αλλάξει τελείως τον τρόπο παιχνιδιού του και για να ελέγξουμε από την πλευρά μας τις παραμέτρους του αγώνα, χρειάζεται πάνω απ’ όλα επαγγελματισμός, συγκέντρωση και ομαδικότητα», πρόσθεσε.

Ο γκαρντ/φόργουορντ του Άρη, Μιχάλης Πελεκάνος, ανέφερε από τη δική του πλευρά: «Το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας δεν είναι εύκολο. Το Περιστέρι μάχεται για την παραμονή του στην Α1, κάτι που σαφώς το κάνει πιο επικίνδυνο. Είναι μια ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της. Από την άλλη, όμως, εμείς θέλουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για την κατάκτηση της 6ης θέσης και να κάνουμε τρεις νίκες στα παιχνίδια που μας απομένουν. Θα χρειαστεί σοβαρότητα και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα και θα κάνουμε το καθήκον μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: