Σάββατο 20 Απριλίου 2013

«Ποτέ δεν ζήτησα να φύγω»

Πρόθεση του Ρομπίνιο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν και όχι να επιστρέψει στη Βραζιλία, όπως φάνηκε από όσα είπε ο Βραζιλιάνος στη «Gazzetta dello sport».

«Ποτέ δεν ζήτησα να φύγω»
Τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε κοντά στη Σάντος, η οποία πίεζε για την απόκτησή του. Τελικά ο Ρομπίνιο έμεινε στη Μίλαν, με τις φήμες, ωστόσο, να κάνουν λόγο για αναβολή και όχι για ματαίωση της μεταγραφής αυτής.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε στη «Gazzetta dello sport» και αποκάλυψε πως, ποτέ δεν ζήτησε να αποχωρήσει από τους «ροσονέρι», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μιλάνου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2014.

«Ακούω και διαβάζω πολλά, όμως κανείς δεν με ρώτησε αν θέλω να φύγω από τη Μίλαν. Σας πληροφορώ, λοιπόν, πως όσα έγιναν με τη Σάντος, οφείλονται στην πίεση της βραζιλιάνικης ομάδας και όχι στη δική μου. Εγώ ποτέ δεν ζήτησα μεταγραφή, ούτε θέλω να ζητήσω. Είμαι καλά στη Μίλαν και σκοπεύω να συνεχίσω για χρόνια εδώ», σημείωσε ο Ρομπίνιο.

Πριν από καιρό είχε γίνει λόγος για τη νοσταλγία που αισθάνονται οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Ρομπίνιο. «Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Δεν θέλω να επιστρέψω στην πατρίδα μου. Μίλησα με την οικογένειά μου και αποφασίσαμε πως είναι καλύτερο για όλους μας να μείνουμε στο Μιλάνο. Άλλος ένας λόγος, λοιπόν, για να μην θέλω να φύγω από τη Μίλαν», σχολίασε ο επιθετικός των «ροσονέρι».

Από τα λόγια του φαίνεται πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην αποχωρήσει από τη Μίλαν το ερχόμενο καλοκαίρι. «Θέλω να διαβεβαιώσω τους οπαδούς της ομάδας μας πως οι αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν είναι οι τελευταίοι μου με τη φανέλα της Μίλαν. Θα μείνω εδώ και του χρόνου, αλλά και τα επόμενα χρόνια, αφού μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, σκοπεύουμε να συζητήσουμε με τη διοίκηση την ανανέωση του συμβολαίου μου», αποκάλυψε ο Ρομπίνιο, δείχνοντας πως αυξάνονται οι πιθανότητες να παραμείνει την ομάδα του Μιλάνου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: