Σάββατο 20 Απριλίου 2013

«Μονόδρομος η νίκη»

Νίκη για να συνεχίσει να εξαρτάται από τις… δυνάμεις του στη μάχη παραμονής θέλει το Περιστέρι υποδεχόμενο τον Άρη το Σάββατο (16:00, ΕΤ1).

«Μονόδρομος η νίκη»
Κομβικό είναι για το Περιστέρι το ματς του Σαββάτου με τον Άρη για την 24η αγωνιστική (16:00, ΕΤ1), καθώς με νίκη θα εξακολουθεί να μη στηρίζεται σε αποτελέσματα άλλων ομάδων για τη σωτηρία του.

«Η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς, ώστε να συνεχίσουμε να ελέγχουμε την κατάσταση σχετικά με την παραμονή μας στην κατηγορία», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Τζίμης Κουστένης, και πρόσθεσε: «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Βέβαια, είχαμε μια ατυχία με τον Αντώνη Μάντζαρη, τον οποίο και θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Όπως και να έχει, επειδή ο Άρης είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, πρέπει να αγωνιστούμε με καθαρό μυαλό, πάθος και να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ ώστε να φτάσουμε στη νίκη, έχοντας πάντα τον κόσμο στο πλευρό μας. Οι φίλαθλοι του Περιστερίου έχουν αποδείξει πως είναι εκεί όποτε τους χρειάζεται η ομάδα και αυτό πιστεύω ότι θα κάνουν και στο παιχνίδι με τον Άρη».

Ο φόργουορντ του Περιστερίου, Ανδρέας Κανονίδης, είπε από τη δική του πλευρά: «Πρόκειται σίγουρα για ένα δύσκολο παιχνίδι που για εμάς έχει το χαρακτήρα τελικού. Ο Άρης είναι μια μεγάλη και σκληρή ομάδα, που παίζει καλή άμυνα και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο το έργο μας. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό ώστε να πάρουμε το ροζ φύλλο. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Για να φτάσουμε, όμως, στο επιθυμητό αποτέλεσμα χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλουμε το κλειστό να γεμίσει και να δώσουμε χαρά σε όσους έρθουν για να μας υποστηρίξουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: