Σάββατο 20 Απριλίου 2013

«Σαν πατέρας μου ο Αλέγκρι»

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει ανάμεσα στον Στεφάν Ελ Σααραουΐ και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπως φάνηκε από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της Μίλαν ο νεαρός επιθετικός.

«Σαν πατέρας μου ο Αλέγκρι»
Το παιχνίδι με τη Νάπολι για την 32η αγωνιστική του Καμπιονάτο, ήταν το πρώτο της χρονιάς στο οποίο ο Στεφάν Ελ Σααραουΐ δεν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μίλαν. Κάτι που προκάλεσε την έκπληξη πολλών, αλλά και την απογοήτευση του ίδιου, όπως φάνηκε από τις αιχμές που άφησε κατά του προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά το τέλος του αγώνα.

Μιλώντας στο κανάλι της Μίλαν, ο Ελ Σααραουΐ ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις του με τον Αλέγκρι παραμένουν άψογες, καθησυχάζοντας τους οπαδούς των «ροσονέρι». «Από τη μέρα που τον γνώρισα, έχουμε μια καταπληκτική σχέση. Είναι σαν πατέρας μου, αφού εκτός από τις ποδοσφαιρικές συμβουλές που μου δίνει, μου έχει μιλήσει για τη ζωή, όπως θα έκανε κάθε καλός πατέρας», είπε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Μίλαν.

Οι δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τη Νάπολι, φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν. «Μίλησα λίγο απότομα, τότε. Ήταν η πρώτη φορά που δεν έπαιξα, οπότε… Αλλά δεν έχω παράπονο από τον προπονητή μου. Πάντα με χρησιμοποιούσε, ακόμα και μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια της χρονιάς, όταν η απόδοσή μου ήταν πραγματικά κακή. Μου έδωσε ευκαιρίες και δεν θα μπορούσα να του ασκήσω κριτική για ένα παιχνίδι που δεν με έβαλε να παίξω. Εξάλλου δεν είναι δουλειά μου να σχολιάζω τις επιλογές του. Δουλειά μου είναι να τις σέβομαι», τόνισε ο Στεφάν Ελ Σααραουΐ, δείχνοντας την ωριμότητά του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: