Σάββατο 20 Απριλίου 2013

«Μπορώ να προσφέρω στη Λίβερπουλ»

Τη βεβαιότητά του πως θα παραμείνει στη Λίβερπουλ, αν και η χρονιά που έκανε δεν ήταν καλή, εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Φάμπιο Μπορίνι.

«Μπορώ να προσφέρω στη Λίβερπουλ»
Τη σεζόν 2011-2012 έκανε μια πολύ καλή χρονιά φορώντας τη φανέλα της Ρόμα. Τα 9 γκολ που πέτυχε στους 24 αγώνες πρωταθλήματος που αγωνίστηκε, κίνησαν το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, η οποία τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2012. Η σεζόν στους «κόκκινους», όμως, δεν ήταν καλή, αφού ο Ιταλός επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της αγγλικής ομάδας.

Ο Μπορίνι μίλησε για την πρώτη του χρονιά στους «κόκκινους» και έδειξε αισιόδοξος πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στο μέλλον. «Δυστυχώς η χρονιά μου ήταν δύσκολη, εξαιτίας των τραυματισμών μου. Ο πρώτος, αυτός στον αστράγαλο, με ταλαιπώρησε περισσότερο, αφού η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκα, δεν πήγε καλά, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η επάνοδός μου. Στη συνέχεια ήρθε ο τραυματισμός στην ωμοπλάτη, ο οποίος, ευτυχώς είναι πιο ελαφρύς. Ελπίζω να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση σύντομα. Θέλω να προλάβω μερικά παιχνίδια, για να αποδείξω πως μπορώ να προσφέρω στην ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός επιθετικός.

Η χρονιά, τόσο του Μπορίνι, όσο και της Λίβερπουλ, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Ο Μπορίνι πιστεύει πως ακόμα υπάρχει χρόνος για να διορθωθούν κάποια πράγματα. «Υπάρχουν μερικοί αγώνες, οι οποίοι μπορεί να αλλάξουν, κάπως, την εικόνα της ομάδας. Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική χρονιά και θεωρώ πως δεν είναι τελείως αποτυχημένη. Έχει γίνει καλή δουλειά και έχουν μπει οι βάσεις για τη δημιουργία μιας πολύ καλής ομάδας», τόνισε με έμφαση ο Μπορίνι.

Κλείνοντας, ο πρώην παίκτης της Ρόμα, διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στην πατρίδα του. «Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω πίσω αυτό το καλοκαίρι. Θα παραμείνω σίγουρα στη Λίβερπουλ και την επόμενη χρονιά, με την ελπίδα να προσφέρω όσα δεν κατάφερα φέτος», είπε χαρακτηριστικά ο Φάμπιο Μπορίνι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: