Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Το καλοκαίρι αποφασίζει ο Μπέκαμ!!

Μετά το τέλος της σεζόν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα πάρει την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του στο ποδόσφαιρο, αν και άφησε να εννοηθεί πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Το καλοκαίρι αποφασίζει ο Μπέκαμ
Τον ερχόμενο Μάιο συμπληρώνει τα 38 του χρόνια και αυτό, από μόνο του, σημαίνει πως οι πιθανότητες να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα είναι λίγες. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όμως, έχει συνηθίσει να εκπλήσσει τους θαυμαστές του και δεν αποκλείεται να το κάνει για ακόμα μία φορά, αποφασίζοντας να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Αυτό άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό «Sky».

«Πολλοί με ρωτούν αν θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και μετά τη λήξη του συμβολαίου μου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ακόμα δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Θέλω πρώτα να κερδίσω τον τίτλο με την ομάδα μου και μετά θα δω τι θα κάνω. Η αλήθεια είναι πως ακόμα διασκεδάζω με το να παίζω μπάλα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε λίγο καιρό θα είμαι 38 ετών», τόνισε ο Άγγλος «σταρ».

Αν αποφασίσει να συνεχίσει, πάντως, δεν πρόκειται να δυσκολευτεί να βρει ομάδα. «Οι ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν μου είπαν πως με θέλουν και του χρόνου, πως επιθυμούν να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Αυτό με συγκίνησε, οπότε, αν συνεχίσω, αυτό θα γίνει στο Παρίσι», υπογράμμισε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: