Σάββατο 20 Απριλίου 2013

«Ιδανική επιλογή η Λίβερπουλ»

Δικαιωμένος από την επιλογή του να μετακομίσει από το Μιλάνο και την Ίντερ στη Λίβερπουλ, δήλωσε πως είναι ο Φιλίπ Κουτίνιο, όταν ρωτήθηκε για τις εντυπώσεις του από τους «κόκκινους».

«Ιδανική επιλογή η Λίβερπουλ»
Αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ τον περασμένο Ιανουάριο και πολύ γρήγορα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Μπρένταν Ρότζερς, καθώς και την αγάπη των οπαδών της ομάδας. Ο Φιλίπ Κουτίνιο, μετά από το - όχι και τόσο πετυχημένο - πέρασμά του από την Ίντερ, μοιάζει άλλος παίκτης σε σχέση με εκείνον του Μιλάνου, κάτι που τον κάνει ευτυχισμένο, όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή του.

«Είμαι λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά νιώθω πως είμαι χρόνια εδώ. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, ο προπονητής μου με πιστεύει πολύ, οι συμπαίκτες μου με κάνουν να νιώθω σημαντικός, οι φίλαθλοι με αγαπούν. Τα πάντα είναι όπως τα ονειρευόμουν, κάτι που το είχα ανάγκη μετά την εμπειρία μου στην Ιταλία, η οποία δεν ήταν πολύ ευχάριστη. Αποδεικνύεται πως η επιλογή μου να έρθω στη Λίβερπουλ ήταν απόλυτα σωστή και είμαι ευτυχισμένος για αυτό», εκτιμά ο Κουτίνιο.

Στην Ίντερ δεν κατάφερε να καθιερωθεί και περιορίστηκε σε μερικές καλές εμφανίσεις. «Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να προσφέρω στην ομάδα του Μιλάνου, αλλά οι ευκαιρίες που μου δόθηκαν ήταν λίγες. Για αυτό, όταν ήρθε η πρόταση της Λίβερπουλ, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Δέχτηκα να μετακομίσω στην Αγγλία και αποδεικνύεται πως έπραξα σωστά», τόνισε ο Φιλίπ Κουτίνιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: