Σάββατο 20 Απριλίου 2013

«Μείνε στην Μπαρτσελόνα, Άλεξ»

Να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα και να προσπαθήσει να καθιερωθεί, συμβούλεψε τον Άλεξ Σονγκ ο Αρσέν Βενγκέρ, σχολιάζοντας τις φήμες που θέλουν τον Καμερουνέζο να επιστρέφει στο Λονδίνο.

«Μείνε στην Μπαρτσελόνα, Άλεξ»
Ξεκίνησε την αγωνιστική χρονιά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού πραγματοποίησε το όνειρό του να μεταγραφεί στη Μπαρτσελόνα. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν αυτή που ο Άλεξ Σονγκ προσδοκούσε, αφού οι συμμετοχές του στη βασική ενδεκάδα των «μπλαουγκράνα» ήταν λίγες και η προσφορά του στους Καταλανούς, μικρή. Αυτό απογοήτευσε τον Καμερουνέζο τόσο πολύ, που τον τελευταίο καιρό δεν έκρυβε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Άρσεναλ.

Ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, όμως, θεωρεί πως η επιστροφή του Σονγκ στην Άρσεναλ θα ήταν ένα μεγάλο λάθος. «Δεν πρέπει να απογοητεύεται ο Άλεξ. Πραγματοποίησε το όνειρό του, να αγωνιστεί στη Μπαρτσελόνα. Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα περίμενε, αλλά θα πρέπει να ξέρει πως στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως θα θέλουμε. Κάποιες φορές πρέπει να παλέψουμε περισσότερο για να πετύχουμε όσα ονειρευόμαστε. Αν φύγει από τη Βαρκελώνη, θα έχει κάνει ένα λάθος που θα το μετανιώνει για μια ζωή. Πρέπει να μείνει εκεί για άλλα δύο, τουλάχιστον, χρόνια και μετά, αν δεν μείνει ευχαριστημένος, ας αποχωρήσει», συμβούλεψε τον Σονγκ ο Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός δεν έχει αμφιβολίες για την αξία του πρώην παίκτη του και θεωρεί πως το ζήτημα που έχει προκύψει είναι ψυχολογικό. «Ο Άλεξ είναι μεγάλος παίκτης, ικανός να καθιερωθεί σε οποιαδήποτε ομάδα, ακόμα και στη Μπαρτσελόνα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή είναι ψυχολογικό και όχι αγωνιστικό. Θέλει προσπάθεια, αλλά και δύναμη, για να το ξεπεράσει, αλλά είμαι βέβαιος πως μπορεί να τα καταφέρει», υπογράμμισε ο Αρσέν Βενγκέρ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: