Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ανανεώνει με Μπάγερν ο Βαν Μπούιτεν!!

Πολύ κοντά στην επέκταση του συμβολαίου του με τη Μπάγερν Μονάχου, βρίσκεται ο Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν, όπως αποκαλύπτει το γερμανικό «Kicker».

Ανανεώνει με Μπάγερν ο Βαν Μπούιτεν
Τις προηγούμενες μέρες ο Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν εξέφραζε σε κάθε τόνο πως επιθυμία του είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μπάγερν Μονάχου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι και να συνεχίσει, τουλάχιστον για μια ακόμα σεζόν, να αγωνίζεται στη Βαυαρία. Όπως αποκαλύπτει το γερμανικό «Kicker» η ευχή του Βέλγου αμυντικού αναμένεται να πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με το «Kicker», λοιπόν, η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου έχει αποφασίσει, σε συνεννόηση με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, να επεκτείνει για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιο του Βαν Μπούιτεν, αναγνωρίζοντας την προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια, δείχνοντας, παράλληλα, πως ο Βέλγος, αν και 35 ετών, μπορεί να φανεί χρήσιμος στην ομάδα που θα «χτίσει» ο νέος προπονητής.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου του Βαν Μπούιτεν δεν έγιναν ακόμα γνωστές, αλλά θεωρείται βέβαιο πως ο παίκτης θα ικανοποιηθεί από την προσφορά της Μπάγερν Μονάχου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: