Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Κάτι παραπάνω από ένας αγώνας!!

Όρκο νίκης έχουν δώσει ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ (15:00). Μέσα οι Παπαδόπουλος, Λαδάκης.

Κάτι παραπάνω από ένας αγώνας
Στο χέρι του είναι. Ο Πανθρακικός παίζει στην έδρα του και θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ (28η αγωνιστική), προκειμένου να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την σωτηρία, μετά την ισοπαλία με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παράλληλα θα έβλεπε με ικανοποίηση τυχόν «στραβοπάτημα» των «κίτρινων» που αγωνίζονται σήμερα στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο. Εκτός πλάνων βρίσκεται φυσικά ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης που υποβλήθηκε σε επέμβαση στην ωμοπλάτη.

Στα δικά του και πάλι, ο Παύλος Δερμιτζάκης υπολογίζει στον Δημήτρη Παπαδόπουλου, όπως και στον Αντώνη Λαδάκη. Δείτε τους 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Έλληνας τεχνικός για την αποστολή: Κουτσόπουλος, Βρονταράς, Μελίσσης, Σκλιοπίδης, Ντιόγκο, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Μουνάφο, Λαδάκης, Κάσελαν, Τζάνης, Μίνγκας, Μπαικαρά, Λουσέρο, Βαϊρουά, Παπαδόπουλος και Καθάριος. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: