Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Έχει τα δικά του παιδιά!

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι στον τελικό. Το σύνολο του Σάκη Τσιώλη έκανε το όνειρο των ιδιοκτητών πραγματικότητα και πλέον, η Τρίπολη ζει και αναπνέει για το βράδυ της 11ης Μαΐου.

Έχει τα δικά του παιδιά
Ο Σάκης Τσιώλης και οι παίκτες του έκαναν κάτι που φάνταζε απίθανο. Μία επιτυχία, η οποία… «χτιζόταν» εδώ και ενάμιση χρόνο από τον Καρδιτσιώτη τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του.

Μπορεί πολλά να είχαν ακουστεί για την ομάδα της Αρκαδίας, για τον μεγάλο αριθμό ξένων ποδοσφαιριστών που έχει, όμως αυτός αρχίζει σιγά σιγά να καταρρίπτεται. Στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ξεκινούν πέντε Έλληνες παίκτες, ενώ η πρώτη αλλαγή είναι επίσης Έλληνας. Το αξιοσημείωτο είναι πως οι τρεις από αυτούς έχουν καταγωγή από την Αρκαδία, ενώ οι δύο είναι προϊόν των ακαδημιών.

Πιο συγκεκριμένα οι Γεωργακόπουλος, Κουρμπέλης και Κοντοές κατάγονται από την Αρκαδία, ενώ οι δύο πρώτοι έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα στις ακαδημίες του συλλόγου. Από εκεί και πέρα, στο αρχικό σχήμα ήταν και οι Τσαμπούρης και Πιπίνης, ενώ η πρώτη αλλαγή, η οποία ήταν και αναγκαστική έφερε στην αναμέτρηση και τον Καλαντζή αντί του τραυματία Ναβάρο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: