Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ρονάλντο: «Σε ευχαριστώ για όλα»!

Δεν θα μπορούσε να ξεχάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι στην επιτυχία του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Ρονάλντο: «Σε ευχαριστώ για όλα»!
Μεγάλο μέρος της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο οφείλεται στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός είχε σχηματίσει θετική άποψη για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό σε ένα φιλικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας το καλοκαίρι του 2003.

Η εμφάνιση του 18χρονου τότε παίκτη είχε προξενήσει την έκπληξη αρκετών ποδοσφαιριστών των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι παρότρυναν τον Φέργκιουσον να προχωρήσει στην απόκτησή του και εκείνος διέθεσε το ποσό των 15 εκατ. ευρώ.

Πέντε χρόνια αργότερα ο Ρονάλντο αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στον κόσμο, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Champions League με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας και είχε βγει πρώτος σκόρερ και στις δύο διοργανώσεις.

Το καλοκαίρι του 2009 ανάγκασε τη Ρεάλ Μαδρίτης να δαπανήσει το ποσό των 90 εκατ. ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου και ο Πορτογάλος δεν ξέχασε πως η επιτυχία του οφείλεται στον πρώτο του δάσκαλο, όπως έχει χαρακτηρίσει τον Σκοτσέζο τεχνικό.

Με λίγα λόγια, ο Ρονάλντο έγραψε στο Twitter: «Σε ευχαριστώ για όλα, κόουτς». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: