Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ο Ντράξλερ στον ARENAFM!

Στον Arena fm 89,4 μίλησε το μεγαλύτερο αστέρι της ομάδας της Σάλκε, ο Ντράξλερ.
Ο νεαρός παίκτης ο οποίος βρίσκεται από τα 8 του χρόνια στην Γερμανική ομάδα, μίλησε στον arena fm για την χθεσινή πρόκριση της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ.
ntraxelrΑρχικά για τον ΠΑΟΚ είπε: «Έχει πολύ καλούς παίκτες, όπως οι Στόχ, Σαλπιγγίδης  και Κατσουράνης που μας δυσκόλεψαν πολύ, εύχομαι καλή συνεχεία στην ομάδα του ΠΑΟΚ στην συνεχεία του Europa league. Ήταν μια περίεργη εικόνα για μας που το γήπεδο ήταν άδειο, μου θύμισε όταν ήμουν μικρός και έπαιζα με τους φίλους μου σε άδεια γήπεδα. Μας βοήθησε αυτό το γεγονός, ώστε  να πάρουμε την πρόκριση γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είχε την στήριξη του κόσμου του».
Για το τέρμα που πέτυχε: «Ήταν ωραία στιγμή για μένα. Eχω πάντα όρεξη να παίζω, είμαι ακόμα νέος, θέλω να βελτιωθώ και να πάω ακόμα καλύτερα στο μέλλον».
Για το πώς βλέπει την πορεία του ΠΑΟΚ: «Είμαι βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει στο μέλλον στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με την βοήθεια του κόσμου του που δεν είχε χθες. Πιστεύω ότι μπορεί να προοδεύσει και να γίνει καλύτερος στο μέλλον».
Σχετικά με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Άγγελο Χαριστέα: «Με τον Κυριάκο είμαστε πολύ καλοί φίλοι, δυστυχώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό αλλά σύντομα θα είναι μαζί μας, ο Άγγελος πέρασε και αυτός από την Σάλκε, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και πολύ ωραίος τύπος, μας βοήθησε εκείνη την χρονιά να πάρουμε το Κύπελλο, ήταν επίσης από τους κορυφαίους στο Euro 2004».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: