Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Παράσχος: «Δύσκολα τα θαύματα»

Δύσκολη είναι η υπόθεση πρόκριση για τον Ατρόμητο, όπως παραδέχεται ο προπονητής των «κυανόλευκων», Γιώργος Παράσχος.

Παράσχος: «Δύσκολα τα θαύματα»
Με τα πόδια στη Γη και χωρίς να έχουν το μυαλό τους πάνω από το κεφάλι τους, πήγε στην Ολλανδία η αποστολή του Ατρόμητου. Ο Γιώργος Παράσχος, τόνισε στην κάμερα της Nova, πως πολύ δύσκολα γίνονται θαύματα στο ποδόσφαιρο, ενώ αποκάλυψε πως μάλλον θα παίξουν μαζί οι Ναπολεόνι και Παπαδόπουλος στην επίθεση των «κυανόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θαύματα πολύ δύσκολο να γίνουν. Μετά από αυτό το σκορ πιστεύω ότι οι ελπίδες μας είναι μηδαμινές. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε πάνω απ' όλα να δικαιολογήσουμε ότι αυτό το 3-1 κατά τη γνώμη μου ήταν πάρα πολύ άδικο και δεν το αξίζαμε. Το κυριότερο είναι να προσπαθήσουμε το καλύτερο και αν μπορέσουμε να πάρουμε έστω μία ισοπαλία ή και μία νίκη ακόμα για να μαζέψουμε κάποιους βαθμούς για την επόμενη περίοδο.

Το σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε πιο επιθετικά και θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι. Είναι πιθανό να δούμε Παπαδόπουλο και Ναπολεόνι μαζί στην επίθεση. Θα δούμε πώς θα είναι γιατί η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια μας δημιούργησε κάποια προβλήματα. Θα δούμε στη σημερινή προπόνηση και αύριο θα αποφασίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: