Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

«Στέλνουν» Χορκέρα στον ΠΑΟΚ οι Ιταλοί!


 
O ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί από σήμερα για την απόκτηση ποδοσφαιριστών και χθες ιταλικές ιστοσελίδες ανέφεραν ότι η Τζένοα είναι έτοιμη να παραχωρήσει στον ΠΑΟΚ τον Χιλιανό Κριστομπάλ Χορκέρα έτσι ώστε να ελευθερώσει μια θέση ξένου για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον Ρικάρντο Σεντούριον τον οποίο απέκτησε από την Ρασίνγκ.

Ο παίκτης ανήκει στην Τζένοα από το 2011 ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε ομάδες της πατρίδας του, ανάμεσα σε αυτές και την Κόλο Κόλο του Πάμπλο Κοντρέρας. Ο ποδοσφαιριστής  αγωνίζεται είτε στα δεξιά της επίθεσης είτε στην κορυφή ως δεύτερος επιθετικός. Τα νούμερα του σε ότι αφορά τις συμμετοχές του με τις ομάδες που αγωνίστηκε δεν είναι και τα πλέον παραγωγικά ενώ υπάρχουν μεταπτώσεις στις συμμετοχές του.  Στην πρώτη του χρονιά με την Τζένοα είχε 24 παρουσίες και μόλις τρια γκολ ενώ πέρσι δεν είχε σκοράρει και είχε παίξει σε δεκατρία ματς. Στην Κόλο Κόλο φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της το 2006 έπαιξε σε δέκα ματς και πήγε δανεικός στην  Νιουμπλένσε, έχοντας 14 συμμετοχές και ένα γκολ.

Το 2007 αγωνίστηκε στην Ουνιόν Εσπανιόλα όπου δεν σκόραρε κα έπαιξε σε δεκαπέντε ματς. Το 2008 επέστρεψε στην Κόλο Κόλο όπου είχε γεμάτη χρονιά με 30 ματς και τέσσερα γκολ. Το 2009 αγωνίστηκε στην   Ο? Χίγκινς και στην τελευταία του χρονιά, στη Χιλή, το 2010 επέστρεψε στην  Κόλο Κόλο , όπου σε 18 αγώνες σκόραρε έξι γκολ.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: