Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Σαββίδης: «Ψηλά το κεφάλι»

Περήφανος για τον ΠΑΟΚ που είδε χθες το βράδυ στην Τούμπα δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης, αφού η ομάδα εκπροσώπησε αξιοπρεπώς την Ελλάδα στην Ευρώπη απέναντι σε μία κακή διαιτησία.

Σαββίδης: «Ψηλά το κεφάλι»
Ικανοποιημένος για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό με την Σάλκε παρουσιάστημε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είδε την ομάδα του να προσπαθεί και να αγγίζει το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Χουμπ Στέφενς και τους παίκτες για τη «μεγάλη μάχη που έδωσαν» κόντρα στην διαιτησία, η οποία «θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη» ανάλογη των προσδοκιών.

Αναλυτικά η δήλωση του μεγαλομετόχου

«Στεναχωρήθηκα για το τελικό αποτέλεσμα αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Εδωσε μια μεγάλη μάχη και θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τον προπονητή, τους παίκτες και όλο το προπονητικό επιτελείο.

Εχουμε ψηλά το κεφάλι γιατί είδαμε τον ΠΑΟΚ να εκπροσωπεί αξιοπρεπώς την Ελλάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη παρόλο που η διαιτησία θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη.

Είμαι πεπεισμένος – και το επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά – ότι αν είχαμε παίξει σε γεμάτο γήπεδο θα δίναμε τώρα συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον για τη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή η σκληρή τιμωρία θα πρέπει να είναι καλό μάθημα για το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: