Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Σαββίδη, πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου!!

Συστάσεις απευθύνει ο Αποδυτηριάκιας στον ιδιοκτήτη της φιλόδοξης φέτος δημοφιλέστατης ομάδας… Κύριε Σαββίδη, απευθύνομαι σε ‘σένα που είσαι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν έχει παίκτες η ομάδα. Άδειος είναι ο πάγκος. Πώς θα πήγαινε στο τσάμπιονς ληγκ;
Ο Χουμπ Στέφενς, και έχει δίκηο, αναρωτιότανε ποιον να βάλω;
Όχι πως δεν φταίει ο Ολλανδός που δέχτηκε χωρίς αντιρρήσεις τους ποδοσφαιριστές που πακετάρανε στον ΠΑΟΚ οι προμηθευτές του κυρίου Σαββίδη. Ποδοσφαιριστές με σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, που δεν θα είχαν τύχη σε ευρωπαϊκές ομάδες με απαιτήσεις και ίσως παρουσίαζαν προβλήματα προσαρμογής από την Ρωσία που ήρθαν.
Κύριε Σαββίδη, διοικείς την ομάδα εξ αποστάσεως. Και δι’ αντιπροσώπου. Όπως αντιλαμβάνεσαι άλλο πράγμα είναι η δική σου παρουσία. Να σε νοιώθει στο πετσί της η ομάδα. Να σε ζυγίζουν από κοντά. Όχι να λες Διαβάστε το βιογραφικό μου για να μάθετε ποιος είμαι.
Ασφαλώς και είσαι σε θέση, σύντροφε Ιβάν, να αλλάξεις την μοίρα του ΠΑΟΚ. Θα χρειαστεί, όμως, να αναθεωρήσεις το πώς διαχειρίζεσαι αυτό το τεράστιο πράμα που λέγεται ΠΑΟΚ. Οφείλεις να ζυμώσεις την ουσιαστική επαφή σου με τα δρώμενα στον ΠΑΟΚ. Διαφορετικά, κάποια στιγμή,  ο κόσμος θα ζητήσει ευθύνες και θα είναι λάθος να τον χαρακτηρίσεις αυστηρό.


Πράκτωρ της Σάλκε ο Χουμπ Στέφενς είναι πια η επιβεβαιωμένη υποψία του apodytiriakias.gr
Νοιώθω την ανάγκη να απολογηθώ στους πιστούς αναγνώστες μου για μια ασυγχώρητη παράλειψή μου. Τελικά σήμερα το εξομολογούμαι ότι από την πρώτη στιγμή είχα υποψιαστεί τον πρακτορικό ρόλο του Χουμπ Στέφενς, του προπονητή του ΠΑΟΚ. Χρειάστηκαν και τα τέσσερα παιχνίδια της Ευρώπης όπου ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει ούτε μια νίκη, αλλά και η ήττα ντροπής από τον Παναιτωλικό, για να σιγουρευτώ.

Ο αποδυτηριάκιας είναι πάντα έγκυρος. Όταν λέει κάτι, το στηρίζει είτε με πληροφορία, είτε με επιχειρηματολογία. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Βρίσκει στο δρόμο του τη Σάλκε ο ΠΑΟΚ, την πρώην ομάδα του Ολλανδού, και τι λέει ο πράκτωρ του Σόϊμπλε; Φαβορί είναι η Σάλκε! Σε ερωτώ. Θα το έλεγε ποτέ αυτό ο Τσίπρας;

Η παοκάρα παίρνει ένδοξη ισοπαλία και με σκορ εκτός έδρας από τη Σάλκε και ο πράκτωρ Στέφενς το λέει; Η πρόκριση είναι 50-50. Σε ερωτώ. Θα το έλεγε ποτέ αυτό ένας πατριώτης πολιτικός της σχολής Ανδρέας Παπανδρέου; Σε καμμία περίπτωση.

Όλοι οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί είναι με τον λαό. Όλοι τους, δηλαδή, παραμυθιάζουν τον λαό. Υπάρχουν λεφτά έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ δεν υπήρχε σάλιο. Αυτός είναι πατριώτης, όχι πράκτορας.

Ο Σαμαράς; Άλλος πατριώτης. Πριν τις εκλογές έλεγε είμαι φόρα παρτίδα εναντίον του μνημονίου. Ούτε ο Σαμαράς είναι πράκτορας, όπως ο Χουμπμ Στέφενς, που έπαιζε το παιχνίδι των Γερμανών.

Μ’ αυτόν προπονητή, τον Στέφενς, «τον πράκτορα της Σάλκε», περίμενε ο ΠΑΟΚ να κουρέψουν οι Ευρωπαίοι εκτός από την Μέταλιστ και την Σάλκε.

Ξύπνα Ιβάν! Ο Πούτιν σ’ έχει βάλει σημάδι. Ρωσία και Γερμανία συμμάχησαν για να καταστρέψουν την ομάδα. Εσύ, Ιβάν, ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλον ότι ο θανατηφόρος συνδυασμός είναι οι γερμανικές Γκαιμπελίστικες με τις ρώσικες Κα-γκε-μπε-λίστικες μεθόδους.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: