Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

«Χτύπησε» Πόποβιτς η ΑΕΚ!!

Μεταγραφική έκπληξη από την ΑΕΚ, που ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ζντράβκο Πόποβιτς για δύο χρόνια (και οψιόν για ακόμη ένα)! «Τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει».

«Χτύπησε» Πόποβιτς η ΑΕΚ!
Μεταγραφική ενίσχυση στην επίθεση για την ΑΕΚ! Η «Ένωση» ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Ζντράβκο Πόποβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ μπήκε και οψιόν ανανέωσης για ακόμη μια σεζόν.

Ο 30χρονος Κροάτης επιθετικός είναι γνώριμός μας στα ελληνικά γήπεδα, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Ατρόμητο (ως δανεικός) και Λεβαδειακό.

Τον τελευταίο χρόνο είχε μετακομίσει στο Αζερμπαϊτζάν για λογαριασμό της Σίμουρκ, όπου είχε γεμάτη σεζόν με 28 συμμετοχές και έξι τέρματα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κροάτη επιθετικό Zdravko Popovic. Ο ποδοσφαιριστής ( ημ. γέννησης 02/01/1983 ) υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό διάρκειας δύο χρόνων με δικαίωμα ανανέωσης από πλευράς ΑΕΚ για έναν ακόμη χρόνο.

Μετά τις υπογραφές, ο Πόποβιτς τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω από σήμερα στην ΑΕΚ, μια ομάδα με πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και έτσι μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω κι εγώ τις υπηρεσίες μου στη προσπάθεια για την επιστροφή της ΑΕΚ στην κατηγορία που πρέπει να είναι. Γνωρίζω ότι υπάρχουν απαιτήσεις από όλους και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: