Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

«Oχι πανικοβλημένος ο Ηλιάδης»


arisΟ Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Αρη, Γιώργος Κάρλας, μίλησε στον Arena 89.4 και αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Ηλιάδη:
Για την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο, Δημήτρη Ηλιάδη:
«Συναντήσαμε τον πρόεδρο της ΠΑΕ μία ολόκληρη επιτροπή. Έχουμε ανοίξει ένα κύκλο συναντήσεων όσον αφορά τα χρήματα που πρέπει να λάβει ο ΑΣ. Οι μεγαλύτεροι πόροι προέρχονται από την ΠΑΕ και προσπαθήσαμε να τα βάλουμε κάτω για να δούμε πως μπορεί να βοηθήσει. Υπάρχει ένα μνημόνιο που πρέπει να υπογραφεί από τις δύο πλευρές όσον αφορά το νούμερο των χρημάτων που θα πρέπει να καταβληθούν. Είμαστε κοντά σε συμφωνία»
για να συνεχίσει αναφορικά με το πότε βλέπει να υπάρχει συμφωνία:
«Πάντως  για πρώτη φορά βλέπουμε τόσο μεγάλη διάθεση από την ΠΑΕ και ειδικά τον κύριο Ηλιάδη για να βρεθεί λύση. Στα μέσα του Σεπτεμβρίου νομίζω θα έχουμε καταλήξει»
Και συνέχισε αναφορικά με τα λεφτά που θα πάρει ο ΑΣ άμεσα:
«Αυτά τα λεφτά θα δοθούν ή σήμερα ή  αύριο για να μπορέσουμε να δώσουμε κάποια χρήματα στο βόλεϊ και στο γυμναστήριο. Το βόλεϊ χρειάζεται τα λεφτά για να πάρει την αδειοδότηση»
Πως ήταν η ψυχολογία του Δημήτρη Ηλιάδη:
«Δεν ήταν καθόλου καλή. Και εγώ τον ρώτησα προσωπικά. Μου είπε είμαι νευριασμένος και εκνευρισμένος αλλά όχι πανικοβλημένος, κάνω ότι μπορώ για να λύσω τα προβλήματα. Όλοι λέγανε πάντως ότι θα βρεθεί λύση στο κακό ξεκίνημα που έχει γίνει»
Τέλος για το γυναικείο τμήμα:
«Το γυναικείο ποδόσφαιρο του Άρη έχει ξεκινήσει προπονήσεις από χθες. Βλέπουμε πολύ θετικά τα πράγματα από τον κύριο που έχει αναλάβει τις τύχες του και ελπίζουμε σε ότι καλύτερο»


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: