Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Έγινε αλλαγή και αντέδρασε ο Εζίλ!! (vid)

Στα αποδυτήρια πήγε αμέσως μετά την αλλαγή του στο χθεσινό ματς της Ρεάλ Μαδρίτης ο Μεσούτ Εζίλ για τον οποίο έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ.

Έγινε αλλαγή και αντέδρασε ο Εζίλ (vid)
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί σε Αγγλία και Ισπανία όλες αυτές τις μέρες όσον αφορά το μέλλον του Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος φέρεται να απασχολεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ.

Η βρετανική «Telegraph» υποστηρίζει ότι οι Λονδρέζοι σκοπεύουν να διαθέσουν περισσότερα από 60 εκατ. ευρώ για να πάρουν «πακέτο» από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Γερμανό μεσοεπιθετικό και τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Από την πλευρά της, η ισπανική «AS» υποστηρίζει ότι ο διεθνής άσος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Γιουνάιτεντ, αλλά το κασέ του μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή.

Ωστόσο, χθες το βράδυ ο 24χρονος παίκτης αντέδρασε όταν ο Κάρλο Αντσελότι αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Κασεμίρο στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης με την Γρανάδα (νίκη 1-0).

Αμέσως μετά την αλλαγή του ο Εζίλ δεν κατευθύνθηκε στον πάγκο της «βασίλισσας», αλλά πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Πάντως, οι φήμες φουντώνουν και ο Γερμανός φαίνεται πως επιθυμεί να αποχωρήσει, ειδικά αν στο υπάρχον ρόστερ των «μερένχες» προστεθεί και ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Δείτε το βίντεο



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: