Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Τα βρήκε με Ταμούδο!!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο ΟΦΗ, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ραούλ Ταμούδο. Την ίδια ώρα, εξετάζεται η λύση του Ηλία Κώτσιου για τα μετόπισθεν.

Τα βρήκε με Ταμούδο
Έτοιμος να κάνει ακόμη ένα «μπαμ» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ύστερα από την απόκτηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι, είναι ο ΟΦΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Ισπανός επιθετικός έχει απαντήσει θετικά στη νέα βελτιωμένη πρόταση που είχε από τους Ηρακλειώτες και καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις του (ζητούσε 150.000 ευρώ ετησίως).

Μάλιστα, στην κρητική ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι έχουν πάρει διαβεβαιώσεις από τον μάνατζερ του 35χρονου παίκτη και πλέον έχουν απομείνει τα τυπικά για την ανακοίνωση της μεταγραφής.

Είναι αρκετά πιθανό να βρίσκεται στο Ηράκλειο στα τέλη της εβδομάδας και να παρακολουθήσει το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τον Πλατανιά στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Την ίδια ώρα, στον ΟΦΗ εξετάζουν την περίπτωση του Ηλία Κώτσιου για να καλύψουν το κενό που υπάρχει στην άμυνα.

Ο 36χρονος παίκτης έχει μείνει ελεύθερος και πριν από λίγο καιρό βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Εργοτέλη, χωρίς να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: