Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Στοχ: «Να είμαστε περήφανοι»

Την πίκρα του για την ιστορική ευκαιρία που έχασε ο ΠΑΟΚ -αλλά και την περηφάνια του για την εικόνα που έδειξε στα δυο παιχνίδια με τη Σάλκε- εξέφρασε ο Μίροσλαβ Στοχ.

Στοχ: «Να είμαστε περήφανοι»
Σύνθημα άμεσης επανασύνταξης έδωσε ο Μίροσλαβ Στοχ αμέσως μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Σάλκε (3-2).

Ο Σλοβάκος παραδέχθηκε την απογοήτευσή του για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε η ομάδα του. Τόνισε ωστόσο πως οι εμφανίσεις της απέδειξαν την ποιότητά της, την οποία πρέπει να δείξει πλέον στο Europa League.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί ήμασταν πολύ κοντά στο να γράψουμε ιστορία για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας γιατί δώσαμε τα πάντα. Μετά την ισοφάριση χάσαμε το παιχνίδι από δικά μας λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στους Γερμανούς να σκοράρουν», ανέφερε ο Στοχ στη NOVA.

«Δείξαμε ότι είμαστε σε τοπ επίπεδο και θέλουμε να το αποδείξουμε στο Europa League», σημείωσε χαρακτηριστικά, για να καταλήξει:

«Φάνηκε ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε την αποβολή. Δεχτήκαμε δύο γκολ με τους αντιπάλους να έχουν αριθμητικό μειονέκτημα και αν θέλεις το επίπεδο παραπάνω, αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει.

Πρέπει να είμαστε περήφανοι και δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε οποιονδήποτε. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά, να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και να αποδείξουμε την ποιότητά μας στο Europa League»
.


Χακόμπο: «Υπήρχε χέρι στο πρώτο γκολ»


Στη φάση του πρώτου γκολ της Σάλκε αναφέρθηκε μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ (3-2) ο Σανθ Χακόμπο.

Ο Ισπανός γκολκίπερ εξέφρασε την άποψη πως ο Ουτσίντα κοντρόλαρε την μπάλα με το χέρι, πριν πασάρει στον σκόρερ Ζαλάι.

Όπως και να ‘χει ωστόσο, ξεκαθάρισε πως η ομάδα πρέπει να ανασυνταχθεί και να τα δώσει όλα για τον βασικό στόχο πλέον του πρωταθλήματος.

«Παλέψαμε, κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν ξέρω αν το πρώτο γκολ ήταν χέρι, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Εγώ πιστεύω ότι έκανε χέρι, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος και θέλω να δω το ριπλέι», ανέφερε ο Χακόμπο στη NOVA.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «ήμασταν άτυχοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», σημείωσε: «Υπάρχει το Europa League που είναι πολύ καλό για εμάς, αλλά τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς για το πρωτάθλημα. Πλέον, πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Κουραστήκαμε αρκετά απ' τα συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει να διορθώσουμε την εικόνα μας στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: