Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ο Αετός πεθαίνει στον άερα...!

Το όνειρο του Champions League ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται να ανοίξει δυνατά τα φτερά του για να «πετάξει» στο πρωτάθλημα και να έχει καλή πορεία στο Europa League.

Ο Αετός πεθαίνει στον άερα...
Σε λεπτομέρειες έχασε ο ΠΑΟΚ την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσπάθησε, ρίσκαρε, είχε ευκαιρίες για να πετύχει τον μεγαλύτερο στόχο της φετινής σεζόν, όμως δεν τα κατάφερε…

Πλέον οι Θεσσαλονικείς καλούνται να… προσγειωθούν στην ελληνική πραγματικότητα και το προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

Πριν από αυτό, όμως, την Παρασκευή το μεσημέρι (14:00, Novasports 1) είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για τους ομίλους του Europa League, στην οποία η ομάδα του Στέφενς θα είναι στο πρώτο ή στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Στο Μονακό θα γίνουν γνωστοί οι τρεις αντίπαλοι που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ μέχρι τον Δεκέμβριο και να μπορέσει να πάρει την πρόκριση στους «32» της δεύτερης της τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες καλούνται να ξεχάσουν ό,τι έγινε με την Σάλκε και να προσπαθήσουν για τον δεύτερο στόχο της σεζόν που είναι η καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας με αξιώσεις το πρωτάθλημα και να αποφύγουν «γκέλες» ανάλογες με εκείνη του Αγρινίου. Άλλωστε, ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ξεκάθαρος: πρωτάθλημα και καλή πορεία στην Ευρώπη!

Για αυτό αποκτήθηκαν τόσοι νέοι και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, ώστε να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και να πετύχει τους στόχους που έχουν θέσεις διοίκηση και προπονητικό επιτελείο.

Όσον αφορά τώρα την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, λιγοστεύουν οι πιθανότητες να γίνει κάποια άλλη κίνηση.

Η μεταγραφή του Πάμπλο Πιάτι θα γινόταν μόνο αν η ομάδα περνούσε στους ομίλους του Champions League και από τη στιγμή που δεν ήρθε αυτή η επιτυχία, παύει να υφίσταται ενδιαφέρον για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Βαλένθια.

Για τον Εντσον Μπράαφχαϊντ τα πράγματα δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο των Θεσσαλονικέων, όμως δεν είχε γίνει γνωστό αν η περίπτωσή του επηρεάζεται από την πρόκριση ή όχι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: