Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Γκοϊάν: «Πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ»

Να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ ευχήθηκε για τον Αστέρα Τρίπολης ο Ντόριν Γκοϊάν.

Γκοϊάν: «Πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ»
Την κατάκτηση της Σούπερ Λίγκας και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ επιθυμεί ο Ντόριν Γκοϊάν. Ο αμυντικός των Αρκάδων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη να βρεθεί άμεσα χημεία ανάμεσα στους νέους ποδοσφαιριστές που έχουν προστεθεί στο ρόστερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ποιος ο στόχος για το ματς με τον Απόλλωνα; «Ελπίζω να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Δεν θα είναι εύκολο. Πιστεύω όμως να κάνουμε ό,τι πρέπει και να τα καταφέρουμε».
Με ποιο τρόπο η ομάδα θα φτάσει στη νίκη; «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να μην δεχθούμε γκολ. Για έναν κεντρικό αμυντικό η καλύτερη νίκη είναι αυτή που η ομάδα δεν δέχεται γκολ. Για μένα αυτό είναι που μετράει. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».
Που μπορεί να φτάσει ο Αστέρας; «Ο Αστέρας κάθε χρονιά, κάθε μέρα εξελίσσεται, βελτιώνεται και κάνει άλματα. Παίζει καλά και πετυχαίνει στόχους. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα από την περασμένη σεζόν. Αυτός είναι πάντα ο στόχος των ομάδων. Η ομάδα έχει αλλάξει πολλούς παίκτες. Δεν μπορούμε να οριοθετήσουμε αυτή τη στιγμή, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για το καλύτερο».

Ποιο το μυστικό μιας καλής πορείας; «Πρέπει να είμαστε ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο. Είμαστε καινούργια ομάδα. Πρέπει να εκτελούμε σωστά όσα θέλει ο προπονητής. Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, να ξεπερνάμε τις κακές στιγμές όλοι μαζί. Ο καθένας πρέπει να βοηθάει το συμπαίκτη του».

Πως είναι η προσαρμογή σου στην Ελλάδα; «Κάθε φορά σε μια νέα κατάσταση γνωρίζεις νέα πρόσωπα. Είναι δύσκολο να είσαι μακριά από τη χώρα σου και ειδικά όταν δεν μιλάς τη γλώσσα. Έχω αρχίσει να μαθαίνω κάποιες λέξεις όπως και τον τύπο παιχνιδιού της ομάδας και τους συμπαίκτες μου. Τα πράγματα σιγά-σιγά γίνονται και πιο εύκολα».

Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στους οπαδούς του Αστέρα; «Θέλω να τους πω να είναι κοντά στην ομάδα. Να μας βοηθούν στις δύσκολες στιγμές. Τους χρειαζόμαστε περισσότερο στις δύσκολες στιγμές. Σε κάθε ματς προσπαθούμε για το καλύτερο».
Ποια ευχή θα έκανες για τον Αστέρα και για τον εαυτό σου; «Μακάρι να μπορέσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να παίξουμε Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά θα τα δώσουμε όλα. Η ευχή για μένα είναι να έχω υγεία, να μην έχω τραυματισμούς και να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: