Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Φουρτούλα στο Metropolis: «Και ο περσινός ΠΑΟΚ θα απέκλειε αυτήν τη Σάλκε»


 
Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μπλάντεν Φορτούλα για το χθεσινό ματς του Δικεφάλου κόντρα στη Σάλκε.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το χθεσινό ματς: «Και οι δύο ομάδες μπήκαν προσεκτικά και στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του ρυθμού, για άλλη μια φορά δέχτηκε γκολ στα τέλη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ισοφάρισε και όλα πήγαιναν ευνοϊκά μέχρι το 1-2. Έπειτα ήρθε το πολύ ωραίο γκολ του Κατσουράνη. Μετά ρισκάραμε και χάσαμε το ματς. Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο η άδεια Τούμπα. Με γεμάτη Τούμπα θα ήταν διαφορετικά».

Για τα θετικά που κρατάει από το παιχνίδι:«Μου άρεσε πως ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι μπορεί να αντιδράσει. Ήταν μεγάλη η απώλεια τόσο του Λάζαρ όσο και του Λίνο. Μαζί με τον Στοχ από τα αριστερά μπορούσαν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στη Σάλκε. Ο Σλοβάκος φαίνεται πως είναι ένα επίπεδο πάνω από τους άλλους. Προσαρμόστηκε γρήγορα και είναι η κύρια δύναμη του ΠΑΟΚ. Να τονίσουμε και την διαιτησία που δεν ήταν καλή. Δεν ξέρω αν ήταν χέρι στην πρώτη φάση, αλλά ήταν σίγουρα πέναλτι στον Στοχ στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν πολύ κοντά και ο διαιτητής, έπρεπε να το δώσει».

Για τα αδύναμα σημεία του ΠΑΟΚ: «Το κέντρο της άμυνας είναι ευάλωτο. Ίσως δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη, ίσως να χρειάζεται και κάποια μεταγραφή, γιατί φαίνειται πως υπολείπεται σε ταχύτητα στην θέση αυτή. Επίσης πρέπει να γίνουν μεταγραφές και στην επιθετική γραμμή, για να γίνει ο ΠΑΟΚ πιο απειλητικός. Ένας για την οργάνωση του παιχνιδιού και ένας επιθετικός. Ομάδα σαν αυτή τη Σάλκε ο ΠΑΟΚ σε άλλες εποχές θα την είχε κερδίσει άνετα. Ακόμη και ο περσινός ΠΑΟΚ θα μπορούσε να την είχε αποκλείσει. Σίγουρα υπάρχει η δικαιολογία της άδειας Τούμπας, ωστόσο, μπορούσε ο ΠΑΟΚ να τα καταφέρει. Ήταν φοβισμένη η Σάλκε, έπρεπε ο ΠΑΟΚ να την καταπιεί».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: