Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Θα μιλήσει και με τους παίκτες!

Μπαράζ επαφών έχει ο Δημήτρης Ηλιάδης, ύστερα από τις άσχημες εμφανίσεις του Άρη στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, και ψάχνει το αντίδοτο για την επαναφορά της ομάδας.

Θα μιλήσει και με τους παίκτες
Την άποψη των ποδοσφαιριστών του Άρη μετά το αρνητικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θα ακούσει ο Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος έχει ήδη συναντηθεί με τον Γιάννη Χατζηνικολάου και τον Δημήτρη Μούτα.

Ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ επιδιώκει τη δική του παρέμβαση στο αγωνιστικό, αφού εκτιμά ότι πρέπει να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά.

Μέσα στην εβδομάδα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θα έχει τετ-α-τετ με τους παίκτες της ομάδας, προσπαθώντας και αυτός να καταλάβει τι ακριβώς φταίει για τη μέχρι τώρα εικόνα που δείχνει η ομάδα.

Δεν θα μιλήσει με όλους τους παίκτες, αλλά με τους αρχηγούς και τους πιο έμπειρους, που μπορούν να ασκήσουν επιρροή και στους νεαρότερους.

Εν τω μεταξύ, στον «αέρα» είναι η συμμετοχή του Ρούμπεν Πουλίδο στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Ισπανός αμυντικός έχει υποστεί αιμάτωμα στο λαγόνιο οστό στη λεκάνη, ενώ ο Νίκος Τσουμάνης έχει κάκωση στα πλευρά και η συμμετοχή τους θα επανεκτιμηθεί σήμερα. Ωστόσο, τα πράγματα μοιάζουν πιο δύσκολα για τον πρώτο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: