Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Στέφενς: «Οι μικρολεπτομέρειες έφεραν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα»

Στις μικρολεπτομέρειες κρίθηκε ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τη Σάλκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Χουμπ Στέφενς.

Στέφενς: «Οι μικρολεπτομέρειες έφεραν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα»
Ο Ολλανδός τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως υπάρχει απογοήτευση από το τελικό αποτέλεσμα, όμως έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. Θεωρεί επιτυχία που ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει στο Europa League και τόνισε πως οι αλλαγές των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη έγιναν για να «φρεσκαριστεί» η ομάδα, αφού ήταν κουρασμένοι.

Πιστεύει πως τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του ήταν αποτέλεσμα του ρίσκου που πήρε, ενώ δεν θέλησε να κατηγορήσει τη διαιτησία για τα σφυρίγματα και την αποβολή του.

Για τη γενική εικόνα του ματς: «Ήταν απογοητευτικό πως έληξε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, μείναμε πίσω και έπρεπε να πάρουμε ρίσκα και κάναμε δύσκολη τη ζωή της Σάλκε, αλλά αφήσαμε χώρους. Μετά το 2-2, ήμασταν εμείς που είχαμε τις ευκαιρίες για το 3-2. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για τις αποφάσεις του Κάιπερς: «Καμιά φορά δεν είναι πλεονέκτημα να μιλάς την ίδια γλώσσα με τον διαιτητή, γι' αυτό, άλλωστε, με απέβαλε. Του είπα κάτι στα ολλανδικά. Είναι κρίμα να στεκόμαστε στη διαιτησία, επίσης είναι κρίμα που το σημερινό ματς δεν μπόρεσαν να το δουν περισσότεροι φίλαθλοι από το γήπεδο».

Για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ στο Europa League: «Θα θέλαμε να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως είμαστε ευχαριστημένοι που θα πάμε στο Europa League. Είναι μία διοργάνωση που η ομάδα μπορεί να"‘χτίσει". Επίσης, θα μπορέσουν κάποιοι παίκτες να μάθουν να παίζουν τρία παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, υπάρχουν παιδιά που δεν είναι συνηθισμένα, θα τους κάνει καλό».

Για τις αλλαγές των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη: «Αυτοί οι παίκτες που χαρακτηρίζετε ως επιθετικούς δεν ήταν μόνο επιθετικοί, έκαναν και δουλειά στο κέντρο και η ομάδα έπρεπε να "φρεσκαριστεί". Ο Αθανασιάδης είχε και ένα μικρό τραυματισμό και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος για να βγει έξω».

Για το αν ο κόσμος θα έδινε ώθηση στον ΠΑΟΚ: «Με υποθέσεις δεν μπορούμε να προχωρήσουμε, το ξέραμε ότι θα παίξουμε χωρίς θεατές, ξέρουμε ότι θα παίξουμε άλλο ένα ματς έτσι. Και έτσι θα γίνει».

Για τον καθοριστικό παράγοντα: «Τελικά, είναι μικρολεπτομέρειες που έκριναν τον αγώνα, δεν θέλω να μείνω στον διαιτητή, εγώ έδειξα κάποια συναισθήματα, για αυτό τον λόγο και αποβλήθηκα. Θα μπορούσε να δοθεί το πέναλτι στον Στοχ, δεν το είδα από εκεί που ήμουν, αλλά, μετά από αυτή τη φάση, ο Στοχ έχασε ευκαιρίες που θα μπορούσαν να κρίνουν τον αγώνα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που "κοίταξαν στα μάτια" τη Σάλκε».

Για τα «φτηνά» γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ τελευταία: «Είναι λίγο απλουστευμένη αυτή η θεώρηση του φτηνού γκολ, παίζαμε με τη Σάλκε που είχε ποιότητα, ενώ ο ΠΑΟΚ πήρε και ρίσκα και τότε οι αμυντικοί φάνηκαν εκτεθειμένοι. Αντίθετα, πρέπει να πω ότι από την απόδοση του αγώνα του περασμένου Σαββάτου δεν είμαι ικανοποιημένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: