Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Σαλπιγγίδης: «Δεν είχαμε υπομονή…»

Η… ανυπομονησία του ΠΑΟΚ να πετύχει και δεύτερο γκολ (μετά το 1-1) ήταν ο λόγος που, κατά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ.

Σαλπιγγίδης: «Δεν είχαμε υπομονή…»
Η κακή διαχείριση του αγώνα μετά το 1-1 ήταν ο κυριότερος λόγος που ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε (3-2) και τελικά αποκλείστηκε από τη Σάλκε, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

«Υπάρχει πικρία γιατί θέλαμε πολύ το Champions League και φάνηκε και από την αγωνιστική μας παρουσία. Είχαμε όλα όσα χρειάζονταν, αλλά όχι την υπομονή», ανέφερε χαρακτηριστικά στη NOVA.

Κι αφού επανέλαβε πως «η ομάδα αποκομίζει εμπειρίες, αλλά νομίζω ότι αυτό που πληρώσαμε ήταν ότι μετά το 1-1 έπρεπε να είχαμε παραπάνω υπομονή», κατέληξε:

«Σε αυτή τη διοργάνωση οι ομάδες έχουν ποιότητα και εμείς την πληρώσαμε. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, έχουμε μπροστά μας το Europa League και πρέπει να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία γιατί είναι μία δύσκολη χρονιά». 



Κίτσιου: «Όταν ισοφαρίσαμε, το πιστέψαμε…»


Στην τεράστια προσπάθεια που έκανε ο ΠΑΟΚ μετά την πρώτη φορά που ισοφάρισε τη Σάλκε στάθηκε ο Στέλιος Κίτσιου.

Ο νεαρός μπακ τόνισε ότι τα λάθη που έγιναν σ’ εκείνο το σημείο από την ομάδα δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει την πρόκριση κι εξέφρασε τη στενοχώρια του που δεν αξιοποιήθηκε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά την ισοφάριση πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση, αλλά κάναμε λάθη, δεχθήκαμε γκολ και όλα τελείωσαν», ανέφερε ο Κίτσιου μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «προσπαθήσαμε και μετά το 2-2, αλλά ανοιχτήκαμε και έτσι δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ», κατέληξε: «Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν, είχαμε άλλωστε το προβάδισμα πριν το παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε και αυτό μας στεναχωρεί όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: