Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Για κάποια εκατοστά!!

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για το πώς αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ, γιατί είναι ξενερωμένος, για το ποιες μεταγραφές πρέπει πλέον να κάνει η ομάδα, αλλά και για το ποιοι... γλίτωσαν το εγκεφαλικό! Όταν φτάνεις στο σημείο να χάνεις μία πρόκριση από τη Σάλκε με τέτοιο τρόπο στεναχωριέσαι σίγουρα, αναθεματίζεις, τα έχεις με την τύχη του, γιατί ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε για κάποια εκατοστά.
Κάποια εκατοστά από την γωνία που θα έβλεπε καλύτερα τη φάση του Ουτσίντα ο επιπρόσθετος και θα ακύρωνε το πρώτο γκολ των Γερμανών. Δύσκολη φάση ότι και να λέμε, τρία ριπλέι είδα και δεν μπορώ να κακίσω κανέναν.
Κάποια εκατοστά λιγότερου ύψους στο τετ α τετ του Λούκας μετά την ψυχρολουσία του δεύτερου γκολ των Γερμανών. Αν ο Ισπανός έβρισκε εστία εκεί, ο χρόνος ήταν πολύ για να κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ το τρίτο γκολ.
Κάποια εκατοστά πιο γεμάτου πλασέ στη φάση του Στοχ στο 81΄, στη φάση που αν κατέληγε στο πλεχτό οι Γερμανοί δεν είχαν δυνάμεις να αντιδράσουν.
Ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος και δεν μπόρεσε να καλύψει τις αδυναμίες του. Η κακή κατάσταση του Χακόμπο, η αναγκαστική παρουσία του Σκόνδρα στα αριστερά, η απουσία του Λάζαρ από τα χαφ, ήταν στοιχεία που στοίχησαν.
Για να μην είμαι άδικος πάντως με τον Σκόνδρα, πήγε πάρα πολύ καλύτερα από αυτό που περίμενα στα αριστερά.
Ο ΠΑΟΚ παρότι είχε μία ομάδα που αποδεδειγμένα δεν κούμπωνε το πάλεψε. Όμως η διαφορά έγινε από τον Ντράξλερ, αυτό το 20χρονό παιδί που πήρε την μπλοκαρισμένη ομάδα στη πλάτη του.
Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε και την απουσία του κόσμου του. Είναι από τις αμαρτίες μας που στο τέλος όταν γίνεται ο λογαριασμός μπαίνουν στην απόδειξη.
Είμαι πολύ ξενερωμένος γιατί πάλι φτάσαμε στη πηγή και νερό πουθενά. Συνεχίζουμε, γιατί έτσι είναι οι ομάδες, θα πρέπει να ζούνε με τις αποτυχίες τους. Απλά το ερώτημα για τον ΠΑΟΚ αν το δεις ψυχρά, είναι το αν αυτό που συνέβη είναι αποτυχία η απλή αδυναμία να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία από το πουθενά.
Έχουμε τρεις μέρες να καλύψουμε τα όποια κενά αποδεδειγμένα υπάρχουν. Έναν στόπερ, έναν αριστερό μπακ, έναν επιτελικό και κατ εμέ και ένα εξάρι.
ΥΓ Το γλίτωσαν το εγκεφαλικό το φιλαράκια μας. Παραλίγο να το πάθουμε εμείς, αλλά την πηδήξαμε. Ειδικά εκεί στη φάση του Στοχ, το πλησίασα αρκετά. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: