Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Έκανε check-in!!

Χωρίς να ιδρώσει… η Βασιλεία επικράτησε 2-0 στην έδρα της απέναντι στη Λουντογκόρετς και σε συνδυασμό με τη νίκη της με σκορ 4-2 στη Βουλγαρία πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έκανε check-in (video)
Τα εισιτήρια για την είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ «σφράγισε» στην έδρα της η Βασιλεία. Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν επικράτησε με σκορ 2-0 στην Ελβετία απέναντι στη Λουντογκόρετς και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη, 4-2, στη Βουλγαρία θα δει το όνομά της στην κλήρωση της Πέμπτης.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε στο 11΄ λεπτό ο Φαμπιάν Φράι. Η Βασιλεία, που δεν ανέβασε ρυθμούς καθώς ακολουθεί το ντέρμπι πρωταθλήματος με την πρωτοπόρο Γιουνγκ Μπόις, διπλασίασε τα τέρματά της στο 79ο λεπτό με τον Φίλιπ Ντέγκεν.



Οι συνθέσεις :

Βασιλεία (Μουράτ Γιακίν): Σόμερ, Ατζέτι, Βόσερ, Σάρ (55’ Σάουρο), Σαφάρι (77’ Ντέγκεν), Στόκερ, Φράι, Ντίαζ, Σαλάχ (70’ Ντελγάδο), Χάκα, Σίο

Λουντογκόρετς (Στόικο Στόεβ): Στογιάνοφ, Μιαντίλια, Τσόκο, Μίνεφ, Μότι, Ντιάκοφ, Ζλατίνσκι (59’ Εσπίνιο), Στογιάνοφ (86’ Βιτίνια), Μπέζιακ, Μισιντιάν (73’ Αλεξάντροφ)

Διαιτητής: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)

Γήπεδο: Σεντ Τζέικομπ Παρκ Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: