Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

«Ο ΠΑΟΚ μπορούσε την πρόκριση»

Πεπεισμένος ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ο ΠΑΟΚ είχε τον κόσμο στο πλευρό του εμφανίστηκε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94, 6 ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

«Ο ΠΑΟΚ μπορούσε την πρόκριση»
Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League εξέφρασε μέσω του αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

Ο τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών του «Δικέφαλου του βορρά» τόνισε πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν είχε τον κόσμο στο πλευρό του, ενώ δήλωσε πως μετά την ήττα και τον τρόπο που αυτή προήλθε δεν υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα.

Ακόμη, δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται χρόνο για να… δέσει, ενώ πρόσθεσε πως πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη συμμετοχή τους στο Europa League, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό:

Για την ήττα από τα Σάλκε:
«Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν είχε κόσμο στο γήπεδο. Στο 1-1 ή 2-2 με 50 άτομα ήταν κάπου χαμένοι οι Γερμανοί. Ο ΠΑΟΚ και χωρίς κόσμο μπορούσε να πάρει την πρόκριση. Πρέπει να πιστέψει στους στόχους που έχει θέσει, Πρέπει να κερδίσουμε εμπειρίες από το Europa League και να γίνουμε πιο ομάδα. Ο χρόνος είναι υπέρ του ΠΑΟΚ και θέλει χρόνο».

Για το ρόστερ και τις μεταγραφές:
«Και πολύ μεγάλες ομάδες χάνουν στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες καλούς και ποιοτικούς. Το θέμα είναι να βρεθούν μεταξύ τους και να γίνει ένα καλό σύνολο. Αυτό θα γίνει με τον καιρό γιατί είναι μία εντελώς καινούρια ομάδα από πέρυσι. Στο ρόστερ του ΠΑΟΚ υπάρχουν τέσσερις-πέντε παίκτες που αγωνίζονται στην Εθνική και άλλους που είναι στις χώρες τους. Ακόμη, μπορούν να έρθουν ποιοτικοί παίκτες στην Ελλάδα, έστω κι αν δεν παίζεις στο Champions League. Εξαρτάται από τις διοργανώσεις που παίζεις, την ηλικία και άλλους πολλούς παράγοντες».

Για τον Κίτσιου:
«Ο Σπυρόπουλος προέρχονταν από τραυματισμό, όπως λέει και το ρεπορτάζ της ομάδας. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προπονητή. Τον έχουν πλαισιώσει με εμπιστοσύνη. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βγάλει παίκτες όπως ο Κίτσιου, ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία. Πρέπει να στηρίζουμε τα παιδιά, αλλά και αυτούς που έρχονται. Να μην απογοητευόμαστε».

Για τα νέα παιδιά:
«Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, το θέμα είναι αν θα τους δώσεις την ευκαιρία. Θέλουν πίστωση χρόνου. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ που στελεχώνουν και άλλες ομάδες».

Για το κλίμα μετά τον αποκλεισμό:
«Δεν υπάρχει απογοήτευση, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα. Όταν χάνεις με αυτόν τον τρόπο αυτό σου δίνει μεγαλύτερο πιστεύω για τη συνέχεια. Όλα είναι υπέρ του ΠΑΟΚ, αρκεί να υπάρχει ηρεμία και πίστη».

Για τη Σούπερ Λίγκα:
«Πρέπει να έχεις διάρκεια για να χτυπήσεις το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι λίγο καλύτερος, αλλά όχι αχτύπητος. Πρέπει να υπάρχει διάρκεια στα αποτελέσματα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες, αυτό κάνει κακό και στις ομάδες, αλλά και στους παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: