Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Πρωτοβουλία Αρβανίτη!


arvanitiΝα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του Βαγγέλη Αλεξανδρή και της ΣΑΡΙΣΑ, θα επιχειρήσει ο Λευτέρης Αρβανίτης, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα που αφορά την οφειλή του πρώην προπονητή του Άρη. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, από τις επαφές που έκανε μέχρι τώρα, έχει διαπιστώσει ότι το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον Αλεξανδρή, είναι οικονομικό αλλά και ηθικό και δεν αφορά άμεσα την δική του διοίκηση. 
«Δεν μου φέρθηκαν εντάξει» είπε ο Αλεξανδρής στον πρόεδρο της Γένεσις, Θόδωρο Κουρόγλου, αλλά και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αρβανίτη, αφήνοντας αιχμές προς την ΣΑΡΙΣΑ για αθέτηση των υποσχέσεων που είχαν δώσει στον Αλεξανδρή, ότι αναλαμβάνουν να αποπληρώσουν το συμβόλαιο των 50 χιλιάδων ευρώ που είχε υπογράψει με την ΚΑΕ. Μάλιστα, σε ένδειξη καλής θέλησης, ο «τίγρης» δεν είχε ζητήσει εκχωρήσεις από τηλεοπτικά δικαιώματα ή ΟΠΑΠ για το συμβόλαιό του, προσπαθώντας να διευκολύνει την ΚΑΕ.
Ο Αρβανίτης έχει κατανοήσει την… πηγή του προβλήματος και θέλει να φέρει στο τραπέζι των συζητήσεων τον Αλεξανδρή και μέλη της ΣΑΡΙΣΑ, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα. Μάλιστα, σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο ραντεβού αναμένεται να παίξουν δυο σημαντικά στελέχη της ΣΑΡΙΣΑ, οι κ.κ. Γεωργούλης και Πλιάκης, τους μοναδικούς για τους οποίους ο Αλεξανδρής «στάζει μέλι» και δεν έχει εκφράσει κανένα παράπονο ως προς την αντιμετώπιση που έτυχε.


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: