Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Αθανασιάδης: «Ήμασταν καλύτεροι…»

Η απειρία των παικτών του δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητά του απέναντι στη Σάλκε, σύμφωνα με τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Αθανασιάδης: «Ήμασταν καλύτεροι…»
Αποτέλεσμα που δεν λέει την αλήθεια για την εικόνα των δυο ομάδων στο γήπεδο χαρακτήρισε την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Σάλκε (3-2) ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο επιθετικός του «δικεφάλου» τόνισε πως η ομάδα του ήταν ανώτερη και μονάχα λόγω απειρίας αποκλείστηκε από το Champions League.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήμασταν καλύτεροι απ' τον αντίπαλό μας. Όταν έμεινε η Σάλκε με δέκα παίκτες βγήκαμε μπροστά για να ισοφαρίσουμε και δεχτήκαμε τα γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε, δε, ότι «πληρώσαμε την απειρία μας και αν ξαναβρεθούμε σε κάποια παρόμοια κατάσταση, θα αντιδράσουμε καλύτερα» και κατέληξε: «Κρατάμε τις εμπειρίες που κερδίσαμε και θα το ξεχάσουμε σύντομα».



Τζιόλης: «Δεν έπρεπε να ανοιχτούμε…»

Στην απειρία και τη λανθασμένη αντίδραση της ομάδας αφότου ισοφάρισε για πρώτη φορά, απέδωσε τον αποκλεισμό από τη Σάλκε (3-2) ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

«Το παιχνίδι το πήγαμε αρχικά όπως έπρεπε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μία λάθος αντίδραση. Στο δεύτερο μέρος αντιδράσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια ίσως η απειρία και ο λάθος τρόπος σκέψης δεν μας άφησαν να ενεργήσουμε σωστά, ειδικά μετά και την αποβολή. Ισοφαρίσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα τρίτο γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει, σημείωσε: «Δεν θα έπρεπε μετά το 1-1 να ανοιχτούμε. Αντιδράσαμε λάθος και βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Αυτό ήταν αδικαιολόγητο. Αυτά τα παιχνίδια σε στεναχωρούν, όλοι αποκτούν εμπειρίες. Δεν έχουμε άλλη διέξοδο και πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και το Europa League. Τα δώσαμε όλα και αυτό σου αφήνει μία ευχάριστη διάθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: