Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Τα βρίσκει με Μπάρλο!!


mparlosΜια ακόμη από τις… αμαρτίες του διοικητικού παρελθόντος της ΚΑΕ Άρης, αναμένεται να τακτοποιηθεί από την διοίκηση Αρβανίτη και στην τεράστια προσπάθεια των συμφωνιών που γίνονται για την υπαγωγή στο άρθρο 99. Ο Νίκος Μπάρλος, στον οποίο οφείλονται χρήματα από την σαιζόν 2009-2010 και του έχει επιδικαστεί ένα ποσό της τάξεως των 80 χιλιάδων ευρώ, είναι μια ανάσα από την συμφωνία με την ΚΑΕ Άρης και τις τελικές υπογραφές.

Σε επικοινωνία που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας οι δυο πλευρές, διαπιστώθηκε καλό κλίμα και αμοιβαία διάθεση για υποχωρήσεις και συμβιβασμό. Ο Μπάρλος κατέθεσε το ανθρώπινο παράπονό του, για το γεγονός ότι εδώ και δυο χρόνια ουδείς εδέησε να του κάνει ένα τηλεφώνημα και να του πει δυο κουβέντες, ωστόσο μέσα από την συζήτησή του με τους ανθρώπους της ΚΑΕ, κατανόησε τα τεράστια προβλήματα που έχει κληρονομήσει η νυν διοίκηση και τα εκατοντάδες ανοικτά της μέτωπα.

Στην συνέχεια, η νομική υπηρεσία της ΚΑΕ απέστειλε στον Μπάρλο εγγράφως την πρότασή για την αποπληρωμή του χρέους του με «κούρεμα» της τάξεως του 50%, ο ίδιος ζήτησε να την μελετήσει και να κάνει την δική του αντιπρόταση με μια μικρή απόκλιση προς τα πάνω, ωστόσο φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ότι η συμφωνία θα επέλθει.

Το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, στην ΚΑΕ αναμένουν υπογεγραμμένη την συμφωνία με τον Νίκο Μπάρλο, ώστε να την εντάξουν στον φάκελο που θα κατατεθεί και θα αφορά το άρθρο 99. Άλλη μια «νίκη» στον αγώνα της εξυγίανσης, είναι έτοιμη να επιτευχθεί.


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: