Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Στέφενς: «Με ιντριγκάρει η πρόκληση του ΠΑΟΚ»

Ως μία νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα βλέπει τον ΠΑΟΚ ο Στέφενς όπως δήλωσε στην «Bild» ενώ παράλληλα μίλησε και για τα ματς με την Σάλκε.

Στέφενς: «Με ιντριγκάρει η πρόκληση του ΠΑΟΚ»
Έχοντας μία σημαντική καριέρα πίσω του, ο Χουμπ Στέφενς στις αρχές του καλοκαιριού αποφάσισε να αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Λίγους μήνες αργότερα, σε συνέντευξή του στην «Bild» παραδέχθηκε ότι τον ιντριγκάρει μία τέτοια πρόκληση, αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στα παιχνίδια των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με την πρώην ομάδα του, Σάλκε αλλά και στο ρόστερ του «δικεφάλου».

Οι δηλώσεις του Στέφενς στην Bild:

Πώς νιώθεις που θα τεθείς αντιμέτωπος με την Σάλκε;

Είναι φοβερό το πόσοι άνθρωποι από την Γερμανία και την Σάλκε επικοινώνησαν μαζί μου αφότου έγινε γνωστή η απόφαση της UEFA. Πραγματικά ανυπομονώ για την... επιστροφή μου. Η Σάλκε έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, μετά την Αϊντχόφεν. Όμως τώρα υπάρχει η Θεσσαλονίκη. Για όλους εμάς στον ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη πρόκληση αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε να προξενήσουμε αίσθηση!

Πως βλέπεις τις αλλαγές στην Σάλκε;

Με την απόκτηση των Λέον Γκορέτσκα, Άνταμ Ζαλάι και Κρίστιαν Κλέμενς η Σάλκε ενισχύθηκε. Πήρε τους ανθρώπους που έπρεπε. Ο Τζούλιαν Ντράξλερ είναι τώρα καλύτερος σε σχέση με το διάστημα που ήμουν εγώ στην ομάδα. Τώρα το εάν η ομάδα είναι πιο δυνατή φέτος θα το δούμε.

Ποια η γνώμη σου για τον διάδοχό σου, τον Γιένς Κέλερ;

Δεν έχουμε μιλήσει από τότε που ανέλαβε. Δεν χρειαζόταν όμως να το κάνει. Δεν είναι απαραίτητο καθώς έχει ικανότητες.

Τι νιώθεις για την πρόταση της Σάλκε για μία θέση στο συμβούλιο;

Η προσφορά της ομάδας με τιμά. Όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η προπονητική μου καριέρα. Η... περιπέτειά μου στην Ελλάδα μου αρέσει πολύ. Με ιντριγκάρει.

Πως είναι ο ΠΑΟΚ ως ομάδα;

Δεν έχουμε τους μεγάλους σταρ στην ομάδα. Διαθέτουμε όμως παίκτες με προσωπικότητα και ποδοσφαιρική αξία όπως ο Κατσουράνης και ο Σαλπιγγίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: