Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

«Θετικό αποτέλεσμα στην Λεωφόρο»

Ναι μεν σέβονται τον Παναθηναϊκό, αλλά όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάκης Μπελεβώνης, ο Παναιτωλικός θα «κατέβει» στην Λεωφόρο για ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Θετικό αποτέλεσμα στην Λεωφόρο»
Ο Παναιτωλικός ξεκινά τις υποχρεώσεις του στη Σούπερ Λίγκα με το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Μάκης Μπελεβώνης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ξεκαθάρισε πως οι Αγρινιώτες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Λεωφόρο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ τόνισε πως στόχος των νεοφώτιστων είναι να παραμείνουν στην κατηγορία και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο για τον κόσμο τους.

Αποσπάσματα όσων είπε στους 94,6 και τον Χρήστο Σούτο:

«Μια ομάδα πρέπει να βλέπει όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά. Αγωνιζόμαστε πάντα για να κερδίσουμε. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν εκτιμάμε και σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Είναι γεγονός πως θα έχουμε μια δύσκολη πρεμιέρα κόντρα σε ένα νέο κι άγνωστο Παναθηναϊκό. Η Λεωφόρος πιστεύω θα είναι γεμάτη, μια έδρα που σημαίνει πολλά στους φίλους του Παναθηναϊκού. Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι τους και μακάρι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

«Ο σκοπός μας και την πρώτη χρονιά που ανεβήκαμε, είναι ο ίδιος, όπως και φέτος. Δεν μπορώ να πω πως γυρνάμε πιο έτοιμοι αυτή την φορά. Δεν μπορείς να το πεις αυτό στο ποδόσφαιρο. Παρόλ’ αυτά κοιτάμε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Στόχος μας είναι να πατήσουμε γερά στην κατηγορία, χωρίς να κοιτάμε πιο ψηλά σε πρώτη φάση. Κι αυτό να το συνδυάσουμε και με καλό ποδόσφαιρο για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: