Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

«Μπιχτές» Μουρίνιο για Γιουνάιτεντ και Σίτι!

Πρωταθλήτριες από… σπόντα χαρακτήρισε τις Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε συνέντευξη Τύπου ο Ζοσέ Μουρίνιο. «Απλώς οι υπόλοιπες ομάδες έκαναν πολλά λάθη» είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος.

«Μπιχτές» Μουρίνιο για Γιουνάιτεντ και Σίτι
Άρχισαν τα… όργανα.

Λίγο πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ, ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως οι Μάντσεστερ Σίτι (2011-12) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2012-13) κατέκτησαν το τρόπαιο του πρωταθλητή Αγγλίας, λόγω των κακών εμφανίσεων των υπόλοιπων ομάδων και όχι γιατί είχαν «εξαιρετικές ομάδες».

«Νομίζετε ότι η Γιουνάιτεντ κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρυσι γιατί είχε μια απίθανη ομάδα; Δεν το νομίζω. Απλώς οι άλλες ομάδες δεν έκαναν καλή σεζόν. Το ίδιο ίσχυε και για τη Σίτι το 2012. Είχε μια εξαιρετική ομάδα; Ούτε αυτό το νομίζω. Απλώς οι άλλες ομάδες έκαναν πολλά λάθη και η Σίτι κέρδισε το τρόπαιο» ανέφερε ο «Special One» και πρόσθεσε:

«Τις προηγούμενες χρονιές υπήρχε μια φανταστική Άρσεναλ, που στέφθηκε πρωταθλήτρια χωρίς να δεχθεί ήττα, υπήρχε μια Τσέλσι που έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών. Υπήρχε μια Γιουνάιτεντ που έκανε το νταμπλ με μια φανταστική σεζόν. Τα προηγούμενα χρόνια οι πρωταθλητές ήταν εκπληκτικοί, κάτι που δεν έγινε τις δύο τελευταίες σεζόν».

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: