Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Ουζουνίδης: «Να ξεκινήσουμε με νίκη»

Ουζουνίδης: «Να ξεκινήσουμε με νίκη» Με νίκη κόντρα στη Βέροια θέλει να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα ο Πλατανιάς όπως δηλώνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κάμερα της Nova.


«Τα εύκολα περάσανε, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Αρχίζουν τα παιχνίδια όπου υπάρχει η πίεση των βαθμών, η πίεση του αποτελέσματος, όμως αυτή είναι η δουλειά μας. Νομίζω ότι ετοιμαστήκαμε καλά αυτή την περίοδο, δόξα το Θεό δεν είχαμε σοβαρά προβλήματα και περιμένουμε το παιχνίδι του Σαββάτου για να δούμε που βρισκόμαστε», αναφέρει ο προπονητής της ακριτικής ομάδας για την έναρξη του πρωταθλήματος στην πρεμιέρα του οποίο θα αντιμετωπίσει τη Βέροια…

«Αλλάξαμε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ, όμως ήταν λογικό να γίνει αυτό από τη στιγμή που και πολλά συμβόλαιο έληγαν και με πολλά παιδιά δεν συμφωνήσαμε», τονίζει ο Ουζουνίδης για την ομάδα του και συνεχίζει:

« Όμως έχουν έρθει καλοί παίκτες στην ομάδα. Είναι φυσιολογικό να χρειάζονται λίγο χρόνο για να μάθουν ο ένας τον άλλον, όμως το θετικό είναι ότι υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, οπότε περιμένουμε να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα στο πρωτάθλημα φέτος».

Για την πρεμιέρα με τη Βέροια ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκαθάρισε ότι σημαντικότερο είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών…

«Στην πρεμιέρα το πιο σημαντικό είναι να πάρεις τους βαθμούς. Δεν είναι σημαντικό αν θα παίξεις καλά ή όχι. Σίγουρα οι ομάδες δεν μπορούν να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην πρώτη αγωνιστική οπότε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το πώς θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Μπορεί να παίζουμε στην έδρα μας και να υπάρχει ένας πρόσθετος λόγος πίεσης, από την άλλη όμως ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι κοντά μας, θα μας βοηθήσει και θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, πόσο μάλλον της πρεμιέρας που δεν μπορείς να ξέρεις ακόμη πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και στις ικανότητες που έχουν και νομίζω ότι θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και στο τέλος θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θέλουμε», τόνισε και στη συνέχεια ανέφερε για τη σημερινή αντίπαλο της ομάδας του…

«Και αυτοί έκαναν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους. Τους παρακολουθήσαμε σε αρκετά παιχνίδια προετοιμασίας. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στη Σούπερ Λίγκα είτε παίζεις με ομάδα που θα είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας είτε παίζεις με ομάδες που θεωρείς ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με εσένα είτε πιο κάτω. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδια αν δεν είσαι σοβαρός και δεν παρουσιάσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Εμείς ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι και σημαντικό. Από εκεί και πέρα περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία το παιχνίδι του Σαββάτου για να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα».

Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι στόχος του Πλατανιά είναι να πραγματοποιήσει μια πορεία καλύτερη από πέρσι…

«Στόχος είναι να κάνουμε μία καλύτερη πορεία από πέρυσι. Η ομάδα να τελειώσει πιο γρήγορα την υπόθεση παραμονής και μετά να κοιτάξει που μπορεί να πάει. Σίγουρα όμως οι στόχοι οριοθετούνται και διαφοροποιούνται μέσα από τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος. Αν τα αποτελέσματα είναι καλά μπορούμε να κοιτάξουμε διαφορετικά. Αν δεν είναι καλά το βλέπεις αλλιώς. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και βέβαια να παίρνει αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: