Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

ΕΟΚ κατά Δημόσιας Τηλεόρασης!

Η ΔΤ εξέφρασε αδυναμία να καλύψει τα φιλικά της Εθνικής στην Κρήτη, απαγορεύοντας παράλληλα την τηλεοπτική κάλυψη από άλλο κανάλι προκαλώντας την αντίδραση της ΕΟΚ.

ΕΟΚ κατά Δημόσιας Τηλεόρασης
Με επιστολή διαμαρτυρίας αντέδρασε η ΕΟΚ στην άρνηση έγκρισης της Δημόσιας Τηλεόρασης για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων της Εθνικής στην Κρήτη (17-18/08) από άλλο τηλεοπτικό κανάλι την ίδια ώρα που η ΔΤ δήλωσε αδυναμία να μεταδώσει τις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είναι υποχρεωμένο να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του και να αποδοκιμάσει την άρνηση έγκρισης της Δημόσιας Τηλεόρασης για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων της Εθνικής μας Ομάδας Ανδρών στις 17 & 18 Αυγούστου στο Ηράκλειο της Κρήτης, από άλλο τηλεοπτικό κανάλι μετά τη δήλωση ότι αδυνατεί να μεταδώσει η ίδια τους αγώνες αυτούς.

Η αρνητική αυτή ενέργειά της δημιουργεί σοβαρά προβλήματα τόσο όσον αφορά την προβολή των αγώνων της Εθνικής μας Ομάδας, αλλά και οικονομικά λόγω της στέρησης εσόδων της Ομοσπονδίας που θα προέκυπταν από την μετάδοση.

Η Ομοσπονδία επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου μέσου για την προστασία των δικαιωμάτων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: